• Свеж
Намотан кабел За Полнач За Автомобил iPhone 2 Пакет, Apple Carplay Компатибилен &засилувач; Мфи Сертифициран, Краток USB До Молња Кабел со Пренос На Податоци и LED, полнач за iPhone ?
zoom_in

Намотан кабел За Полнач За Автомобил iPhone 2 Пакет, Apple Carplay Компатибилен &засилувач; Мфи Сертифициран, Краток USB До Молња Кабел со Пренос

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

Функција : Намотан Молња Кабел Оригинална Должина : Околу 1,3 стапки / 0,4 м. Максимална Должина На Истегнување : околу 6 стапки / 1,8 м.Забелешка : Ве Молиме не се протегајте до границата(границата Е 6 СТАПКИ). Овој краток намотан кабел за полнач за i Phone поддржува истовремено полнење и пренос на податоци со голема брзина од 2,4 A и 480 Mbps соодветно, што ви овозможува да го наполните вашиот i Phone 14, 0 до 40% за 30mins. КОГА USB Портата Е поврзана со напојување , ќе се емитува меко зелено светло во Кругот на Портата За Молња, што ќе ви овозможи да го пронајдете кабелот многу брзо во темниот автомобил. Сертифицираниот Намотан Молскавичен Кабел MFi го прифаќа оригиналниот чипсет Apple за да одржува безбедно и стабилно полнење и да обезбеди целосна компатибилност со новиот i OS без порака за грешка скокачки прозорци и вградена заштита од пренапон, заштитник на батеријата и функции за автоматско препознавање чипови внатре за добро да ги заштитите вашите уреди од оштетувања. - i Phone 14/ i Phone 14 Pro/ i Phone 14 плус/i Phone 14 Pro Max. - i Phone 13/ i Phone 13 pro/ i Phone 13 pro Max/i Phone 13 mini. - i Phone 12/ i Phone 12 pro/ i Phone 12 pro Max/i Phone 12 mini. - i Phone 11/ i Phone 11 pro/ i Phone 11 pro Max/. - i Phone xr/ i Phone xs/ xs max/ i Phone x/ i Phone 10/. - i Phone 8s Плус/ i Phone 8/ i Phone 7/ i Phone 7 плус/. - i Phone 6s Плус/ i Phone 6s/ i Phone 6/ i Phone 6 плус/. - i Phone 5s / i Phone 5c / i Phone 5/ i Phone SE / i Phone SE 2th. - Airpods / Airpods 2-ти генерал/ Airpods Про. IPHONE CARPLAY USB Кабел : овој намотан iphone кабел има одлично решение за полнење на телефонот во автомобилот и поддржува Apple Car Play. Покрај тоа, кабелот за карплеј е доволно долг за да се протега до задното седиште без заплеткување, одржувајќи го вашиот автомобил уреден и уреден. СО LED Светло И Универзална Компатибилност : КОГА USB Портата Е поврзана со напојување , ќе се емитува меко зелено светло во Кругот на Портата За Молња, што ќе ви овозможи да го пронајдете кабелот многу брзо во темниот автомобил.Сертифицираниот i Phone кабел MFi го прифаќа оригиналниот чипсет Apple за да одржува безбедно и стабилно полнење и да обезбеди целосна компатибилност со новиот i OS без порака за грешка, целосно компатибилен со i Phone/Pad/Pod.

Поврзани производи..