• Свеж
ЛЕСЕН Дожд Овална Преса На Нокти-Аурора, Луксузни Еднократно Седум Слоеви ГЕЛ УВ Завршница Лажни Нокти, Рачно Изработена Уметност За Нокти Со Дизајн Од Лиценциран ?
zoom_in

ЛЕСЕН Дожд Овална Преса На Нокти-Аурора, Луксузни Еднократно Седум Слоеви ГЕЛ УВ Завршница Лажни Нокти, Рачно Изработена Уметност За Нокти

DEN 494.40

Стока
check Во продавницата

Луксузен Лесен Дожд Притиснете На ноктите се 100% рачно насликани од нашиот талентиран уметник за нокти! Дизајнот на нашите нокти за печатот е уникатен Ние ги направивме со љубов и инспирација. Се надевам дека ќе можат да претстават и дел од вас. Квалитет На Салонот За нокти Нема Кршење, Разделување или Чипсување. Овој стил достоен за салон е изработен од дебели 7 слоја висококвалитетен гел-лак и заштитна УВ-обвивка за да се обезбеди кршење и разделување никогаш нема да биде проблем. Заштеда на време Притиснете На Ноктите ви дава совршен, нештетен маникир за неколку секунди за малку од цената и времето на салонот. Можете да уживате во уживањето во удобноста на вашиот дом. Користете лепливи јазичиња неколку дена покажи се. Можете повторно и повторно да ги користите вашите лажни нокти. Здрави мравки Потопете ги рацете во топла вода 10 минути за лесно отстранување без оштетување со нежно кревање на ноктите од страна. Нежно превртете го јазичето за лепило за нокти од лажниот шајка и носете ги повторно. Комплетен Комплет За Нанесување Завршува Со кутија за складирање, двострана датотека за нокти, стапче за кутикули и подлога за чистење и детални упатства.

Поврзани производи..