• Свеж
Летанозна касета шпорет комерцијален кас шпорет гас гас картичка магнетна шпорет скара за скара за скара
zoom_in

Летанозна касета шпорет комерцијален кас шпорет гас гас картичка магнетна шпорет скара за скара за скара

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

1 、 Алуминиумски легура Материјал : Високо одделение алуминиумски материјал, фино цртање на жица, модерен и висок крај 2 、 Униформно греење : Професионална и сигурна оган цевка во форма на У со силна огнена моќ и униформа загревање. 3 、 Вертикални дупки : Вертикални дупки за вентилација и дисипација на топлина, лесен за набудување на пламенот. 4 、 Отпорен на висока температура : тава за пржење со големи димензии и висока стаклена капа на висока температура, контролна температура на готвење во секое време. 5 、 Кога ќе престанете да го користите, повлечете го резервоарот за гас назад и извадете го. Чувајте на ладно место. 1 、 Алуминиумски легура Материјал : Високо одделение алуминиумски материјал, фино цртање на жица, модерен и висок крај. 2 、 Униформно греење : Професионална и сигурна оган цевка во форма на У со силна огнена моќ и униформа загревање. 3 、 Вертикални дупки : Вертикални дупки за вентилација и дисипација на топлина, лесен за набудување на пламенот. 4 、 Отпорен на висока температура : тава за пржење со големи димензии и висока стаклена капа на висока температура, контролна температура на готвење во секое време. 5 、 Кога ќе престанете да го користите, повлечете го резервоарот за гас назад и извадете го. Чувајте на ладно место. 1 、 Алуминиумски легура Материјал : Високо ниво на алуминиумски легура материјал, фино цртање на жица, модерно и високо-крај.2 、 Униформно греење : Професионална и сигурна оган цевка во форма на У со силна огнена моќ и униформно греење.3 、 Вертикални дупки : Вертикални дупки За вентилација и дисипација на топлина, лесен за набудување на пламенот.4 、 Отпорен на висока температура : тава за пржење на нелепливи големини и висока температура на калено стакло, контролирана температура на готвење во секое време. 5 、 Кога ќе престанете да го користите, повлечете го резервоарот за гас назад и извадете го.

Name:
Portable Frying Roasting Stove
Power:
2,1kw
Single furnace size:
about 46*32.5*12cm/1.81*1.28*0.47in
Roasting pan size:
about 37*30.8*3.5cm/1.45*1.21*0.14in
Roasting pan weight:
about 900g
Total weight:
about 5000g
Fuel type:
butane
Suitable people number:
5 or more
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2cm.:
Packing:
1*card furnace
2. Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.Please refer to the received product. Thank you for your understanding. :

Поврзани производи..