• Свеж
Часови за чување на чадори за чување на чадории за чување на домаќинства 2 сетови wallид-монтирани чадор чадор чадор штанд чадор полица за влез чадор решетката за скл?
zoom_in

Часови за чување на чадори за чување на чадории за чување на домаќинства 2 сетови wallид-монтирани чадор чадор чадор штанд чадор полица

DEN 141.28

Стока
check Во продавницата

Многу применливи сценарија и функционалност Не штанд за чадор, туку и решетка за складирање, што може да се користи за складирање на свежо чување/ обвивка. Ставете го и чувајте го чадорот, долната полица може да акумулира вода и може да се замени во чадорот да не се навлажни дома. ПП материјал, заоблени агли без да повреди раце, со жлебови за позиционирање на дното и издржлив. Одвојлив, дизајн на одделот, држење вода; Дизајн на расклопување, лесен за истурање вода. Уникатен дизајн на изглед, партиција за заграда, уредна и убава. Опис Дали барате креативен и практичен држач за складирање за складирање на чадор? Нашите производи можат да ги исполнат сите ваши барања со траен и сигурен материјал долго време. Дизајнирано со стабилна структура и светла боја, правејќи се поудобно и корисно. Карактеристики- Боја : сива црна.- Материјал : стр. Дизајн на расклопување, лесен за истурање вода. Не е штанд за чадор, туку и решетка за складирање, што може да се користи за складирање на свежо чување/ обвивка. Пакет, вклучувајќи 2 x комплети на лавици за чадори.

Поврзани производи..