• Свеж
КАМКО Црна Свиња АТВ/ХИВ Мулти-Кука | Се Одликува Со Топка од 2 инчи, Стебло од 1,1 инчи, Дупка за Игла од 5/8 инчи, игла за кука од + инчи И Игла За Мост | Оценета до 2.000 фунт?
zoom_in

КАМКО Црна Свиња АТВ/ХИВ Мулти-Кука | Се Одликува Со Топка од 2 инчи, Стебло од 1,1 инчи, Дупка за Игла од 5/8 инчи, игла за

DEN 1049.60

Стока
check Во продавницата

Лесно се монтира на вашиот приемник ЗА АТВ или ХИВ за да обезбеди кука топка, јамка за ремен за крик и 5/8-инчна дупка за игла за опрема за работа во дворот, приколки за комунални услуги и други додатоци за влечење Мулти-Кука вклучува топка од 2 инчи, стебло од 1 € - инчи, дупка за игла од 5/8 инчи, игла за кука од + инчи и игла за мост. Топката за кука има пораст од 2 инчи за да даде доволно растојание од земјата во повеќето апликации. Изграден од издржлив челик обложен со прав. Кука топката оценет за до 2. Јамка за ремен за винч оценета до 5.; Атв / ХИВ користат само. Лесно се монтира на вашиот приемник ЗА АТВ или ХИВ за да обезбеди кука топка, јамка за ремен за крик и 5/8-инчна дупка за игла за опрема за работа во дворот, приколки за комунални услуги и други додатоци за влечење. Мулти-Кука вклучува топка од 2 инчи, стебло од 1 € - инчи, дупка за игла од 5/8 инчи, игла за кука од + инчи и игла за мост. Топката за кука има пораст од 2 инчи за да даде доволно растојание од земјата во повеќето апликации. Изграден од издржлив челик обложен со прав. Кука топката оценет за до 2. Јамка за ремен за винч оценета до 5.; Атв / ХИВ користат само. Црната Свиња Мулти-Кука е неверојатно корисен додаток на ВАШИОТ АТВ или ХИВ. Мулти-Куката се поврзува со приемникот за кука со игла за прицврстување и игла за мост и создава пригодна топка за кука, јамка за ремен за крик и 5/8-инчна дупка за игла за опрема во дворот, приколки за комунални услуги и други додатоци за влечење. Овој Мулти-Кука се одликува со топка од 2 инчи, стебло од 1,5 инчи, дупка за игла од 5/8 инчи, игла за кука од + инчи и игла за мост. Стеблото е долго 6 инчи. Топката за кука има пораст од 2 инчи за да даде доволно растојание од подлогата во повеќето апликации и е оценета до 2. Јамката На Ременот За Винч е оценета до 5. Изграден од издржлив челик обложен со прав. Црната Свиња Мулти-Кука е неверојатно корисен додаток на ВАШИОТ АТВ или ХИВ. Мулти-Куката се поврзува со приемникот за кука со игла за прицврстување и игла за мост и создава пригодна топка за прицврстување, јамка за лента за крик и дупка за игла за опрема во дворот, приколки за комунални услуги и други додатоци за влечење.

Поврзани производи..