• Свеж
КЛИП за Пешкир за Плажа клип за Закачување со Плетенка Од Памучна Јамка Метална Клешта Цврсти Висечки Клипови За Складирање Држач За Бањи Кујнски Кабинети Материј?
zoom_in

КЛИП за Пешкир за Плажа клип за Закачување со Плетенка Од Памучна Јамка Метална Клешта Цврсти Висечки Клипови За Складирање Држач За Бањи Кујнски

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧИ ЗА КРПИ ЗА ЧАЈ СО ПОГОЛЕМА ГОЛЕМИНА : Доаѓа со 8 парчиња големи штипки за крпи за чај, со димензии околу 120х28,5х11мм/ 4, 72х1, 12х0, 43 инчи, не грижете се за лесно паѓање на крпите, цврстите и корисни клипови можат да ви дадат самодоверба за користење КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : овие штипки за крпи за чај се изработени од ткаен памук и метал, тие се отпорни на абење, не се лесни за кршење, може да се користат долго време. Загради се прикачени на внатрешноста на металните клипови за да се спречи оштетување на ткаенината на крпата. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : држачите за крпи за чај лесно можат да висат крпи, цврсти и да имаат силна носивост. Материјалот од метален и памучен кабел гарантира дека крпата е безбедно држена на едно место додека спречува гребнатини на површината. ЗАШТЕДА на ПРОСТОР : овие штипки за крпи за чај можат да ви донесат чиста и уредна бања или кујна, добро е да заштедите простор дома. Потребна е само една кука(не е вклучена) за идеална инсталација. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ : клиповите За крпи за Чај се идеални за кујна, бања, караван, кампување на плажа и сончање за складирање на микрофибер и крпи за чистење. GORGCRAFT 8 Pcs 4. 72x1, 12 Инчен Голем Чај Крпа Клип Плажа Пешкир Виси Клип Со Плетенка Памук Јамка Метал Стегач За Бања Кујна Дома Кабинети Крпа Виси Складирање Материјали, Бел Производ Спецификација : Материјал : Железо, Памук Боја : Бела Големина : Околу 120x28, 5x11mm, Дупка : 29mm, 8pcs.

Material:
Iron, Cotton
Color:
White
Size:
about 120x28.5x11mm, Hole
Package Included:
8pcs tea towel clip
Feature:
EASY TO USE:
The tea towel holders can easily hang towels, sturdy and have strong load-bearing capacity. The metal and cotton cord material ensures that the towel is securely held in one place while preventing scratches on the surface.
SPACE SAVING:
These tea towel clip can bring you a clean and orderly bathroom or kitchen, good thing to save space at home. Only one hook(not included) is needed for the ideal installation.
WIDE APPLICATIONS:
Tea towel clips are ideal for kitchen, bathroom, caravan, beach and sunbathing camping for storing microfiber and cleaning cloths.

Поврзани производи..