• Свеж
WXXGY Канти За Отпадоци Канта За Ѓубре Корпа За Отпадоци Без Корпа За Отпадоци Скриено Внатрешно Буре Надворешно Буре За Внатрешна И Надворешна Корпа За Рециклирање/?
zoom_in

WXXGY Канти За Отпадоци Канта За Ѓубре Корпа За Отпадоци Без Корпа За Отпадоци Скриено Внатрешно Буре Надворешно Буре За Внатрешна И Надворешна

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Мазна Пп Лагер,Мазна Површина, Не Е Лесна За Веслање Отворениот Дизајн е Подобар Од Големиот Отворен Без Капак,Така што Не Треба да се наведнувате кога Ќе Го Отфрлите Ѓубрето. Попогодно е Да Се Фрли Ѓубрето Без Наклон на Капакот. Различни Бои Ви Даваат Поинакво Расположение и Различно Визуелно Искуство. Лесно За Чистење.Издржлива Алатка Избришете Ја Чистата И Исушете Ја На Воздух Со Леснотија за Долготрајна Употреба. Изработен Од Врвен Материјал, Анти-Удар И Издржлив За Долготрајна Употреба.Име : Двојна Корпа За Отпадоци Капацитет На Производот : Мала Големина : 8 L/2,1 Gal;Голема Големина : 12l/3,1 Galproduct Боја : Зелена/Црна/Црвена/Бела Материјал На Производот : Пластика Големина : S : Надворешно Барел : 20x26x21, 5 Cm/7, 8 X10, 2 X8, 4nch;L : Надворешно Барел : 23х30, 5х25, 5см/9х12х10инхузна Околина : Мала Дневна Соба/Спална СОБА/бања Изберете Ги Вашите соодветни ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ за да се организирате Со Богат Изглед.

Поврзани производи..