• Свеж
Исценета 20 парчиња Детска тест за тестирање на деца за деца Детска алатка Детска мултитолна повеќенаменска алатка за настава покажувач на оклучок за очи за очи за ?
zoom_in

Исценета 20 парчиња Детска тест за тестирање на деца за деца Детска алатка Детска мултитолна повеќенаменска алатка за настава покажувач на

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Стапчиња за тестирање на видот : Рачниот покажувач за тестирање на видот е не-лизгачки и лесен за лесна употреба! Алатки за мерење на острина : За опрема за испитување, основни материјали за оптички продавници и оптимометри. Покажувачи на рачни тестови на видот : Офталмолози, ортоптисти и оптимометри за тестирање на визуелната острина. Покажувачи на рачни наставници : Производот може ефикасно да ја игра функцијата на покажувачот за тест на видот, одличен и премија. Рачни стапчиња за графикони : Ергономски дизајн, лесно да се облечете на око и удобно за држење, добро чувство за рака за вас. Стапчиња за тестирање на видот : Рачниот покажувач за тестирање на видот е не-лизгачки и лесен за лесна употреба!. Алатки за мерење на острина : За опрема за испитување, основни материјали за оптички продавници и оптимометри. Покажувачи на рачни тестови на видот : Офталмолози, ортоптисти и оптимометри за тестирање на визуелната острина. Покажувачи на рачни наставници : Производот може ефикасно да ја игра функцијата на покажувачот за тест на видот, одличен и премија. Рачни стапчиња за графикони : Ергономски дизајн, лесно да се облечете на око и удобно за држење, добро чувство за рака за вас. Список на пакети 20 x КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА РАБОТНИЦИ КАРАКТЕРИСТИКИ -Големина : 26. -Материјална : PVC презентација покажувач на прсти -боја : како што е прикажано покажувачот на раката на оптиметрија -економичен, можете да го купите овој практичен производ по цена мулти -алатка.

Поврзани производи..