• Свеж
Госоно 2 компјутери за прекинувач на ланец за велосипеди за велосипеди за отстранување на секачи за отстранување на велосипедски ланец за велосипеди за сечење вел?
zoom_in

Госоно 2 компјутери за прекинувач на ланец за велосипеди за велосипеди за отстранување на секачи за отстранување на велосипедски ланец за

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

2 компјутери за прекин на ланецот на велосипедски ланци за отстранување на секачи за отстранување на секачи за велосипеди за велосипедски уреди за сечење велосипедски велосипедски алатки за поправка на велосипеди, црна Работи за сите вообичаени ланци за велосипеди. Лесна тежина, тоа е совршена алатка за ланец. Со полица за олабавување на тесни врски. Издржлива челична конструкција. Type : Chain Breaker Splitter Cutter Model : Bicycle Cycling Steel Chain Breaker Item : Chain cutting device Weight : Approx.135g Material : High carbon steel Color : Sliver with black Bicycle Cycling Steel Chain Breaker Splitter Cutter Remover Tool Solid Repair Tool Bike Chain Pin Splitter Device Item Specifics : 1. Име : Уред за сечење на ланец 2. Тежина : приближно. Работи за : Сите вообичаени ланци за велосипеди 4. Материјал : Висок јаглероден челик 5. Боја : Како што сликата покажува прекинувач на велосипед со велосипед со велосипед.

Поврзани производи..