• Свеж
Комплет Тегови, Фитнес Домашна Теретана Вежбање Нелизгачки Тегови За Мажи И Жени, Комплет Тегови од 2 или 1 - Шестоаголни Тегови за Раце,5 кг
zoom_in

Комплет Тегови, Фитнес Домашна Теретана Вежбање Нелизгачки Тегови За Мажи И Жени, Комплет Тегови од 2 или 1 - Шестоаголни Тегови

DEN 523.20

Стока
check Во продавницата

● Печатен број на тежина на секое крајно капаче и кодиран во боја за брза идентификација,обложен Со Неопренови за издржливост, безбедност и зафат што не се лизга Можете да изберете тегови од 1-5 килограми според вашите потреби, комплетот со гира прави одличен избор и за почетници и за напредни фитнес ентузијасти. + Тренингот за отпор не само што гради сила, туку може да помогне и во согорувањето на калориите, да го зголеми нивото на енергија, да го заштити здравјето на коските, да го подобри расположението и многу повеќе. Од градите и рамената до бицепс и трицепс, тегови може да се користат за широк спектар на вежби. Користете го комплетот гира дома или земете го со вас за да останете на распоред со вашата рутина за вежбање, без разлика каде одите. + Идеален за обука за отпор, не ви треба фенси теретана или професионална фитнес опрема. Користете го во вашиот дом, на отворено, во студио или во хотел. Име : Гира Материјал : железо + полимеркол : сива, сина спецификација : 14, 5х5х5см(1КГ)16, 5х6, 5х6, 5см (2КГ)18, 3х7, 5х7.5см (3КГ)20, 2х8, 3х8, 3см(4КГ)22х9х9см (5КГ) + можете да ја изберете вистинската количина на тежина за вашата рутина, предност и број на повторувања. комплетот со гира прави одличен избор и за почетници и за напредни фитнес ентузијасти.+ Тренингот за отпор не само што гради сила, туку може да помогне и во согорувањето на калориите, да го зголеми нивото на енергија, да го заштити здравјето на коските, да го подобри расположението и многу повеќе.

14.5x5x5cm (1KG):
16.5x6.5x6.5cm(2KG):
18.3x7.5x7 .5cm(3KG):
20.2x8.3x8.3cm (4KG):
22x9x9cm(5KG):
❤ You can choose the right amount of weight for your routine, preference, and number of repetitions. dumbbell set makes a great choice for both beginners and advanced fitness enthusiasts alike.:
❤ Resistance training not only builds strength, but it can also help burns calories, increase energy levels, protect bone health, improve mood, and more.:
❤ From chest and shoulders to biceps and triceps, the dumbbells can be used for a wide array of exercises. Use the dumbbell set at home or take it with you for staying on schedule with your workout routine no matter where you go. :

Поврзани производи..