• Свеж
Организатор на обетки за обетки Ainslisty, виси држач за обетки, држи до 330 пара, мека почувствувана wallидна монтажа обетки за обетки на обетки Организатор за жени девојк?
zoom_in

Организатор на обетки за обетки Ainslisty, виси држач за обетки, држи до 330 пара, мека почувствувана wallидна монтажа обетки за обетки на обетки

DEN 595.20

Стока
check Во продавницата

100% се чувствуваа 【Голем капацитет за Организатор на обетки】- 330 пара различни големини на обетки од обетки/прободени обетки може да се постават, 660 дупки за обетки. Држачот за обетки е дизајниран со 165 чувствувани парчиња, секое парче може да држи 2 пара обетки. Тоа е совршено за вашиот накит Колекции и вклопувајте ги сите обетки. (Накит не е вклучен). 【Лесно пронајдете обетки и DIY】- Совршено е да се обесат сите видови обетки, обетки, обетки од топки, обетки, обетки од обрачи и сл. Сите ваши омилени обетки на едно место, јасно гледајќи дека колекцијата на обетки ги олеснува вашите дневни подготовки. (Обетки за поставување DIY : Не е ограничено со подолга или пократка област на обетки, ставете ги обетките слободно за да го одразуваат вашиот сопствен стил. 【Единствениот дизајн и одличните материјали】- направени од двојно чувство и рачно изработено прилагодување, може да се применат долго време. Организаторот за ерифрирање има одлична отпорност на абење и издржливост и добро изработена и не е лесно деформирана. Секое чувство на размавта има четири дупки што е лесно и удобно за чување на сите ваши обетки, висат и подигнете. (Белешка : Добиениот производ може да биде малку свиткан поради испорака, може да се врати со преклопување во обратна насока. 【Заштедете повеќе простор】- Организаторот за накит нема да заземе простор на вашата маса за облекување.

Поврзани производи..