• Свеж
ЛИЈУН комплет За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Оџаци, Четка За Оџаци, Алатка За Чистење Оџаци, Систем за Чистење Оџаци со 6/9/12/15 Флексиби?
zoom_in

ЛИЈУН комплет За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Оџаци, Четка За Оџаци, Алатка За Чистење Оџаци, Систем за Чистење

DEN 1508.48

Стока
check Во продавницата

ПРОФЕСИОНАЛНО СЕ КОРИСТИ : креозотот и другите остатоци во оџакот може да ја попречат правилната вентилација и да имаат потенцијални ризици Оваа четка за оџаци може ефикасно да ги отстрани дамките од масло во оџакот што може да предизвикаат пожар, што ја прави употребата на оџакот побезбедна. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното кон врвот. Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот. ШИРОКА ПРИМЕНА : може да се користи со електрични вежби (пакетот не вклучува електрични вежби). Таа е погодна за метални канали и тули оџаци од различни дијаметри и форми. Има замена на главата на четката и рачна глава на четката. ЗАСИЛЕНА ГЛАВА ОД ПОЛИЕСТЕРСКИ ВЛАКНА : столбот и работната глава се изработени од армирано Полиестерско влакно, кое е издржливо и нема да ја гребе внатрешната површина на чадот од оџакот. Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. УДОБНА И БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе прачки за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тие тешки канали. Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Комплет За Чистење оџаци,Комплет За Чистење Оџаци, Четка За Оџаци, Алатка За Чистење Оџаци, Систем за Чистење Оџаци со 6/9/12/15 Флексибилни Прачки За Оџаци Опис На Производот Комплет Четка За Чистење Оџаци, Четка За Чистење Оџаци, Додаток За Одвод На Четка За Чистење Четки Вклучува 6/9/12/15 Флексибилни Прачки, 1 Четка За Глава : - Погоден За метални канали и оџаци Од Тули Со Различни Дијаметри И Форми.- Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот . - Способен ефикасно да го исчисти оџакот од дното кон врвот.- Удобна структура за брзо расклопување и склопување, лесна за употреба и ракување.- Нема да ја изгребат внатрешната површина на цевката.

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14inch, 610mm/24inch
Packing List:
410mm*100mm*6/9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm*6/9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Поврзани производи..