• Свеж
Електрична четка за напојување со електрична енергија - безжичен електричен чистач за чистење со прилагодлива рака и 4 заменлива глава за кујна за мијалник за мија?
zoom_in

Електрична четка за напојување со електрична енергија - безжичен електричен чистач за чистење со прилагодлива рака и 4 заменлива глава

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Ефикасно чистење : Електричниот чистач на вртење може да се наполни брзо со двојните батерии кои обезбедуваат извонредна моќност за чистење и брзина на главата на четката до 300 R/мин За подобар ефект на чистење, ве молиме испрскајте ја чистачот на дамките пред да се исчистите со електричната четка . Четири заменливи глави на четки : тврда рамна четка за големи површини, аголна четка за заоблени области, мала рамна четка за детали за работа и зашилена четка за празнини. Сите четки имаат долги влакна што се спротивставуваат на пролевањето и нема да гребеат површини. Полнењето ги прави дамките за чистење многу полесно со неговиот неверојатен вртежен момент. Пакетот вклучува вртење на вртење, пол за продолжување, 4 глави на четки, кука и полнач. Прилагодлив агол на четка од 90 степени. Главата на чистачот може да се прилагоди на 45 степени со клик. Свиткајте ја главата на чистачот отколку на половината за да исчистите дамки во тесни простори. Глава за четка за вртење од 360 степени. Има ергономска, нелипска рачка на врвот со моќна глава на четки што се врти на 300 вртежи во минута за да експлодира низ маснотии, дамки и нечистотија. Електрична функција за полнење. Лесен е и има време на траење до 90 минути по четиричасовно полнење, што ви дава многу време да ја исчистите целата ваша кујна.

Поврзани производи..