• Свеж
HIMFL Обука за електронски модел на маникин Електронски модел Напреден модел за интубација за возрасни за медицинска обука за обука за обука медицинска сестра лабор?
zoom_in

HIMFL Обука за електронски модел на маникин Електронски модел Напреден модел за интубација за возрасни за медицинска обука за обука за обука

DEN 1398.40

Стока
check Во продавницата

Едната страна од моделот за обука на човечки трахеална интубација е дизајнирана да биде целосно отворена, а изложениот дел визуелно ја покажува анатомската структура на душникот и носната празнина, како и движењето на цервикалниот 'рбет Во операцијата за обука на орална и назална ендотрахеална интубација, погрешната работа ќе предизвика ларингоскопот да изврши притисок врз забите, и има електронски дисплеј и функција на аларм. Забележано е дека устата е спротивставена. За време на операцијата за обука на носната и трахеалната интубација, вметнете ја правилната работа на дишните патишта и имате електронски функции на дисплеј и музички функции; Снабдувањето со воздух ги проширува белите дробови и инјектира воздух во цевката за фиксација на воздушното перниче. Широко применет, овој модел на интубација е многу погоден за обука и настава во болници, медицински училишта, истражувачки центри, итн. Овој модел е погоден за модел на настава за визуелна демонстрација на интубација на медицинска институција. Може да се користи за обука за орална и назална интубација и демонстрација на настава. Спецификација : Материјал : Pvctube Големина : JY / 5 SVOLTAGE : 220 VPackage Вклучен : 1 x Intubation Model1 x 6.5mm Endotracheal Tube1 Alarm Machine1 X Box1 x Appterfeature : Може да се користи за обука и настава демонстрација на назална интубација.

Material:
PVC
Tube size:
JY / 5S
Voltage:
220v
Package Included:
1 X intubation model:
1 x 6.5mm endotracheal tube:
1 alarm machine:
1 x box:
1 X power adapter:
feature:
It can be used for training and teaching demonstration of nasal intubation.:
During the oral and nasal intubation training operation, the correct airway operation is inserted, the electronic display screen and the music function are played to inflate the lungs.:
Oral, nasal cannula training operation, misoperation into the esophagus, electronic display and alarm function. Stomach bloating.:
The error causes the laryngoscope to cause tooth pressure and an electronic alarm function.:
The other side was observed to be larger than the normal side.:
Indicates the site of the thyroid puncture.:
note:
The picture is for reference only, please refer to the actual product. :

Поврзани производи..