• Свеж
Носител на списание за брошура во Breala е погоден за дневна соба, кожен памфлет Организатор за организатор, решетки за чекање, сопственици на весници во чекална
zoom_in

Носител на списание за брошура во Breala е погоден за дневна соба, кожен памфлет Организатор за организатор, решетки за чекање,

DEN 1425.44

Стока
check Во продавницата

★ 【Трајни кожни списанија Rack】 Нашиот држач за списанија изработен од цврста кожа висока јачина, добра цврстина, многу издржлива Долгорочната употреба нема да попушти или да се скрши. ★ 【Одлично заштеда на простор】 Без разлика дали е во вашата дневна соба, спална соба, бања, расадник, влез, канцеларија или каде било кратко на просторот. Оваа стилска решетка за списанија Mini Macrame лесно одговара на стилот на декор на вашата соба. ★ 【Полици за дизајн на кожа】 Нашиот штанд за приказ на брошура промовира проток на воздух, обезбедува вентилација, ја намалува акумулацијата на прашината и ја одржува просторијата уредна и уредна. ★ 【Лесно за склопување】 држачите на организаторот на памфлетите се опремени со лесни инструкции за разбирање и јасно компоненти, кои можат лесно да се расклопат и соберат. ★ 【Штанд за повеќекратно списание】 Погоден за трговски центри, простории за чекање, лоби на банка, училиште, библиотеки, канцеларија, изложба, дневна соба, итн. Може да се користи и за складирање на весник, литература, датотеки, флаери и сл. Трајни решетки за списанија за кожа】 Нашиот држач за списанија изработен од цврста кожа висока јачина, добра цврстина, многу издржлива. Долгорочната употреба нема да попушти или да се скрши. ★ 【Одлично заштеда на простор】 Без разлика дали е во вашата дневна соба, спална соба, бања, расадник, влез, канцеларија или каде било кратко на просторот. Оваа стилска решетка за списанија Mini Macrame лесно одговара на стилот на декор на вашата соба. ★ 【Полици за дизајн на кожа】 Нашиот штанд за приказ на брошура промовира проток на воздух, обезбедува вентилација, ја намалува акумулацијата на прашината и ја одржува просторијата уредна и уредна. ★ 【Лесно за склопување】 држачите на организаторот на памфлетите се опремени со лесни инструкции за разбирање и јасно компоненти, кои можат лесно да се расклопат и соберат. ★ 【Штанд за повеќекратно списание】 Погоден за трговски центри, простории за чекање, лоби на банка, училиште, библиотеки, канцеларија, изложба, дневна соба, итн.

- Material:
Leather / Metal
- Overall Size:
Width x Depth x Height
32cm x 15cm x 49cm ( 12 5/8 x 5 7/8 x 19 1/4 ):
❈ Feature:
- Good-looking and practical.:
- Effectively prevents brochures from getting falling.:
- Making it easy for people to read magazines.:
- Convenient to clean / assemble / use.:
- Used to store documents, information manuals, documents.:
- For houses, hospitals, bar, hall, airports, tourist attractions.:
❈ Kind Reminder:
- The decorative items shown in the product photos are not included.:
- The reason of computer resolution, there may be some differences in color to the actual goods received.:
- Please allow a slight deviation due to manual measurement.:
❈ Quality Service:
- We provide high-quality customer service. For any questions about the storage racks, please feel free to contact us, and we will answer and solve your questions.:
- We are constantly innovating and accepting suggestions from our customers so that we can continuously improve our products. :

Поврзани производи..