• Свеж
Комплет Од 24 Силиконски Облик На Мачка Куче Маркери За Вино Стакло За Пиење Чаша За Забава Погодна За Забава, Свадба, Настан За Дегустација На Вино, Коктел, Мартини.
zoom_in

Комплет Од 24 Силиконски Облик На Мачка Куче Маркери За Вино Стакло За Пиење Чаша За Забава Погодна За Забава, Свадба, Настан За Дегустација

DEN 214.24

Стока
check Во продавницата

Разликувајќи ги пијалоците на сите, направете ја вашата забава хит, шармирајте ги гостите и спречете ги вашите пијалоци да се измешаат Силикон за храна, еколошки, мек и нелизгачки, бидете сигурни дека ќе го користите. Супер лесен за нанесување и отстранување, вшмукувачката чаша од овој мек силиконски шарм е издржлива и добро се држи до непорозни рамни површини како очила, прозорец со огледала и нерѓосувачки челик. Може да се користи одново и одново исто како винскиот шарм и маркерите, и тие не оставаат остатоци на вашите фини чаши. Одличен подарок за загревање на куќата нов дом или куќа на плажа, прекрасен подарок за водителка или одличен роденденски подарок за пријател или сосед. КАРАКТЕРИСТИКА : Разликувајте ги пијалоците на сите за да ја направите вашата забава хит, привлечете гости и спречете ги пијалоците да се мешаат.Силикон за храна, еколошки, мек и нелизгачки, бидете сигурни дека ќе го користите.Вшмукувачките чаши на овие меки силиконски привлечности се многу лесни за нанесување и отстранување, издржливи се и добро се прилепуваат на непорозни површини како што се очила, огледало и нерѓосувачки челик.Може да се користи постојано како вински шарм и маркери без да оставите остатоци на вашата фина чаша.Одличен подарок за загревање на куќата за нов дом или куќа на плажа, прекрасен подарок за водителка или одличен роденденски подарок за пријател или сосед.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wine Glass Marker
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Cat Size:
Approx. 5x2cm / 2.0x0.8in(L x W)
Dog Size:
Approx. 3.5x2cm / 1.4x0.8in (L x W)
Weight:
Approx.21g/0.7oz
Applicable Glass:
Red wine glass, common glass lip
Applicable Scenario:
Various party activities
Function:
Reduce hygiene infect
Package List:
24 x Wine Glass Marker
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..