• Свеж
Поддршка за Глуждот јопвкуин, Лесни За Носење Обвивки За Поддршка На Глуждот Дизајнирани Со Отворена Пета За Заштита На Корисниците За Борба Против Боксот Санда, М?
zoom_in

Поддршка за Глуждот јопвкуин, Лесни За Носење Обвивки За Поддршка На Глуждот Дизајнирани Со Отворена Пета За Заштита На Корисниците

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Дизајн На крива ● дизајн На кривата На Глуждот, еластична врска одговара на глуждот : лесен за носење, флексибилен и удобен ●Отворен Стил● отворената пета е дизајн на компресија, кој не е затегнат и ја зајакнува стабилноста на стапалото. ●Висококвалитетен И Издржлив Q Изработен од висококвалитетни материјали, издржлив, цврст и издржлив и може правилно да ги заштити корисниците. ®Широко Користен Оваа спортска поддршка за глуждот е погодна за борба, бокс, Санда, Муај Тај и друга спортска заштита. ●Намалете Ги Повредите+ извршете притисок врз зглобовите за да ги заштитите глуждовите, да ја зајакнете заштитата и да ги намалите повредите. ●Дизајн На крива ● дизајн На кривата На Глуждот, еластична врска одговара на глуждот : лесен за носење, флексибилен и удобен. ●Отворен Стил● отворената пета е дизајн на компресија, кој не е затегнат и ја зајакнува стабилноста на стапалото. ●Висококвалитетен И Издржлив Q Изработен од висококвалитетни материјали, издржлив, цврст и издржлив и може правилно да ги заштити корисниците. ®Широко Користен Оваа спортска поддршка за глуждот е погодна за борба, бокс, Санда, Муај Тај и друга спортска заштита. ●Намалете Ги Повредите+ извршете притисок врз зглобовите за да ги заштитите глуждовите, да ја зајакнете заштитата и да ги намалите повредите. Погоден за борба, бокс, Санда, Муај Тај и многу други спортски заштита.

Item Type:
Ankle Support Wrap
Material:
Neoprene
L Size Suitable Ankle Circumference:
23-25cm/9.1-9.8in
Package List:
1 Pair of Ankle Support Wrap :

Поврзани производи..