• Свеж
Хејорун Сончоглед Јасно Куќиште Компатибилно Со iPhone Xs/iPhone X 5,8 Инчи, Сончогледи Девојки И Жени Цветни Задниот Капак, Транспарентен Флексибилен Tpu Браник Заштитен Сл?
zoom_in

Хејорун Сончоглед Јасно Куќиште Компатибилно Со iPhone Xs/iPhone X 5,8 Инчи, Сончогледи Девојки И Жени Цветни Задниот Капак, Транспарентен

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●Компатибилен само со i Phone X/Xs 5,8 Инчи 2017 2018 година ® ПРЕМИУМ ЗАШТИТА-со заштита : tpu рамка и задна плоча што штити од гребење, испакнатини и многу повеќе ●Флексибилно - ЈАСНО-Тенок Q Транспарентен мек tpu гумен заштитен случај тело отпорен на удари открива и ја подобрува оригиналната боја на телефонот. Тенок профил го прави џеб пријателски и лесен за држење. ●Симпатична Шема На Сончогледот● - симпатичен дизајн на акварел жолти сончогледи е отпечатен на јасен случај. Прекрасниот дизајн заден капак е модерен случај за девојки и жени како подарок. ●Апсорпција На удари + Отпорен На Гребење Q-премиум материјалот tpu обезбедува долготрајна заштита од гребнатини и гребнатини, лесен зафат и тенок профил. ●Лесен Пристап до сите Копчиња И Порти ● Додека има подигната рамка за подигнување на екранот и камерата од рамна површина. Поддршка безжично полнење. Акварел сончогледи i Phone случај серија мода симпатична жолта сончогледи модел дизајн за Iphone X И Xs 5,8 Инчи. Дизајниран да понуди минималистички профил со проѕирна завршница, оваа заштитна футрола штити и од гребнатини, гребнатини и вдлабнатини на грбот и страната на вашиот i Phone. Боја-координација комплетна за сите бои за i Phone 10. Компатибилност : Компатибилен со Iphone X/Xs. Материјал : исклучиво изработен од чистиот Тпу Ултра Тенок, лесен и додека обезбедува заштита од секојдневно абење, гребнатини, траги и гребнатини.

Поврзани производи..