• Свеж
100 ПАРЧИЊА Ќе Рок ! Рокимпакт Врежани Карпи Инспиративни Камења Карпи Рефус Вера Камења Новина Подароци Зен Камења Благодарност Карпи Лекување Молитвени Камења Ох?
zoom_in

100 ПАРЧИЊА Ќе Рок ! Рокимпакт Врежани Карпи Инспиративни Камења Карпи Рефус Вера Камења Новина Подароци Зен Камења Благодарност

DEN 1311.84

Стока
check Во продавницата

✿ НЕВЕРОЈАТНИ ГОЛЕМОПРОДАЖНИ МНОГУ ЗА СИТЕ ДЕЛОВНИ КЛИЕНТИ и СОПСТВЕНИЦИ на ПРОДАВНИЦИ за МАЛОПРОДАЖБА : Секој сет на супер вредност вклучува 100 врежани " Ти Рок !"природни речни камења Неверојатна вредност на големо за сите деловни клиенти и трговци на мало! Најпродавана ставка во продавници за подароци и забави, стоковни куќи, музејски продавници, книжарници на универзитетски кампус, продавници за разновидност и пазари на продавници за долари. Одлично за забави, подароци, настани, училишта, црковни собирачи на средства, поединци, компании, организации, влади и многу повеќе. ✿ НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ СО УНИВЕРЗАЛНО ВКЛОПУВАЊЕ И ПОВЕЌЕНАМЕНСКА : големината На Каменот е Приближно 2"- 3", Тежи 2 унци/парче. Се вклопува во џебот (наречени џебни камења) и исто така совршена големина за држење во раце (наречени палмови камења или палмови карпи). Мазна и се чувствува одлично во вашата рака за релаксација или олеснување на анксиозноста. Идеален подарок за секој што треба да го подигне расположението. Најдобар подарок за тимска работа, самодоверба, комуникација, вештини за справување, управување со гнев и самооткривање. ✿ НЕВЕРОЈАТНИ ПОДАРОЦИ И УНИКАТНИ ДИЗАЈНИ : Високо полиран, зачудувачки камче камче, со позитивни зборови кои се рачно врежани (ние не користиме втиснување или офорт). Тоа е одличен избор за подароци за вашите најблиски. Идеален за многу различни прилики како што се родендени, годишнини, Денот на Вљубените, Божиќ, празнични подароци, порибување полначи, свадби, Денот на Мајката, забави и многу повеќе. Направете Го Нашиот Тим Повторно Одличен. Ти Лулаш! Лулаш И Го Знаеш Тоа!. ✿ ПРИРОДНИ КАМЕЊА И ВОДЕЧКИ БРЕНД : Од Рок Импакт, Водечки Американски Камен Уметност И Занаетчиски Бренд. Секое парче е природно и уникатно, формите и големини може да варираат едни од други.

Поврзани производи..