• Свеж
Buachois 4 парчиња/постави статуа на кучиња кучиња, мини симпатична скулптура со смола од миленичиња Ротвејлер, смола кутре кутре занаетчиски двор градинарска декорац?
zoom_in

Buachois 4 парчиња/постави статуа на кучиња кучиња, мини симпатична скулптура со смола од миленичиња Ротвејлер, смола кутре кутре занаетчиски

DEN 412.64

Стока
check Во продавницата

Исклучително изработка : уникатен уметнички изглед со мазна текстура и густа, целосна боја Исклучителни детали, мазни линии и убави форми. Прекрасниот украс на кученца е направен од напредна еколошка синтетичка смола, која е издржлива и има добра стабилност. Морал : Градинските елементи на статуата на кученцето се светло обоени и полни со детски интерес, што ја прави сликата полна со виталност. Кучето Ротвејлер со симболично значење за привлекување богатство и смирување на куќата, добри желби и среќно расположение, ве одведува да создадете бесконечни можности. Соодветно сценарио : Кутрето од смола може да се користи како украсно парче во вашата соба за да ја направите вашата спална соба поелегантна. Може да се користи за производство на пејзаж, градина, двор, сцена за шопинг трговски центар, сценско декорација, декорација на паркови. Како подарок : Современа едноставна креативна смола рачно изработена статуа може да се даде и на вашиот lубовник/пријатели/семејство или сувенир, може да се даде и како подарок за колекција на подароци или сувенир на вашиот lубовник, пријатели и семејство за да ги претставуваат добрите желби за него . Добра услуга по продажбата : Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не, ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа. Вашето задоволство е наша потрага. Ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите пријатно искуство за купување и задоволително по продажбата на продажба. Исклучително изработка : уникатен уметнички изглед со мазна текстура и густа, целосна боја. Исклучителни детали, мазни линии и убави форми. Прекрасниот украс на кученца е направен од напредна еколошка синтетичка смола, која е издржлива и има добра стабилност. Морал : Градинските елементи на статуата на кученцето се светло обоени и полни со детски интерес, што ја прави сликата полна со виталност. Кучето Ротвејлер со симболично значење за привлекување богатство и смирување на куќата, добри желби и среќно расположение, ве одведува да создадете бесконечни можности. Соодветно сценарио : Кутрето од смола може да се користи како украсно парче во вашата соба за да ја направите вашата спална соба поелегантна. Може да се користи за производство на пејзаж, градина, двор, сцена за шопинг трговски центар, сценско декорација, декорација на паркови.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Puppy Dog Statue
Material:
Synthetic Resin
Category:
Animals
Modeling:
Animals
Pendulum Hanging Form:
Ornaments
Weight:
Approx. 640g / 22.6oz
Size:
Sitting Dog:
Approx. 10.5x7cm / 4.1x2.8in 
Licking Paw Dog:
Approx. 9.5x6.5cm / 3.7x2.6in 
Lying Dog:
Approx. 10x7cm / 3.9x2.8in 
Prone Dog:
Approx. 10x6x7cm / 3.9x2.4x2.8in  
Package List:
1 x Set of Puppy Dog Statues (4Pcs):
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..