• Свеж
Бубачки Лепак За Нокти За Акрилни Нокти, Совети За Нокти & Притиснете на Ноктите 40 парчиња Супер Силен Лепак За Нокти За Притискање На Ноктите Брзо Суво Професиона?
zoom_in

Бубачки Лепак За Нокти За Акрилни Нокти, Совети За Нокти & Притиснете на Ноктите 40 парчиња Супер Силен Лепак За Нокти За Притискање

DEN 233.44

Стока
check Во продавницата

Голем Волумен На Издржлив Лепак За Нокти : Долготраен и издржлив Голем капацитет (0,07 мл/2г по цевка) лепак за гел за нокти, силна лепливост, може да обезбеди лажните совети за нокти/друг мал лекар за нокти да останат на ноктите долго време повеќе од 14 дена Супер Силен & Широко Користен Лепак За Нокти : лепилото за нокти од бубачки е силно,издржливо и долготрајно за притискање на ноктите, лажните нокти, меките совети за нокти од гел.Лепилото за совети за нокти може да залепи и некои мали кристали или мониста или друг мал доктор за нокти. Брзо Сушење & Лесен За Употреба Притиснете На Лепак За Нокти : бубачки совети за нокти лепак со прецизна фина млазница е лесен и удобен за нанесување,нема потреба од ламба за нокти,само 5 секунди за лепење на ноктите. Здрави Состојки Акрилен Лепак За Нокти : лепилото за бубачки за нокти е направено Од Етил Цијаноакрилат, без штета на вашите нокти.Безбедни материјали за нокти за маникир. ПОТСЕТНИК : ве Молиме прочитајте Ги Упатствата или Описот На Производите за повеќе детали. Бубачки гел х лепак се користи само за ноктите и не-директен контакт со кожата. Ако се чувствувате лошо, веднаш престанете да користите и побарајте лекарска помош.

Поврзани производи..