• Свеж
Zhangna Rack Rack, Shoes за чување чевли за влез, решетката за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли со повеќенаменски решетки з?
zoom_in

Zhangna Rack Rack, Shoes за чување чевли за влез, решетката за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за склопување : Лесно се склопува Потребни се само неколку едноставни чекори за поставување. Вклучен е прирачник за корисник за да ви помогне да го соберете брзо и лесно. Стабилна и издржлива : решетката за чевли е изработена од 100% природно бамбус дрво, што може да обезбеди безбедна употреба и има висок капацитет за носење на оптоварување. Обновливи и природни материјали : Направено од еколошки органски бамбус, и целосно одржлив, затоа што овој прекрасен материјал може да се произведе без да се намалат дрвјата. Колку и да е издржлив како цврста бука или јавор. ✔ 【Лесно за склопување и одржување】 Со јасни упатства и неопходен хардвер, можете да завршите со составување на организаторот за складирање на чевли во ниеден момент само со следење на упатствата. Покрај тоа, површината на кабинетот за решетки за чевли е мазна и рамна, лесна за чистење и одржување. ✔ 【Висококвалитетна услуга за клиенти】 Исто така, ќе ја добиете нашата висококвалитетна грижа за услуги на клиентите кога ќе купите. Ако имате какви било прашања во врска со производот, или ако има проблем кога ќе пристигне производот, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе бидеме во рок од 12 часа да ви одговориме. ♥ ᴗ ♥) Декорација и затегнете го вашиот простор за живеење! (. Гледа ———— ☆☆☆☆☆ —————— Име : Мулти-слој едноставен чевли Rackmaterial : PP+челична цевка : Како што е прикажано, рачката на Boxes Feature Sthe е дизајнирана со заоблени агли за лесно движење, мазно и не го повредува вашиот Handasplicable на разни Домашните стилови, модерен минималистички стил е убава и практична челичната цевка е цврста и издржлива, а растојанието помеѓу шипките е погодно за стабилно поставување на силтати-функционални и широки, внимателно складирање, уредна инсталација на вселенско вселенско и расклопување, флексибилно движење и лесно движење и лесно движење и лесно да одземе, лесен за инсталирање на информации за пакети1*решетката за чевли —————— ☆☆☆☆☆ ——————— ☆☆☆☆☆ [Фокусирајте се на корисничкото искуство] ➤ Ако ви треба повеќе стил , пребарувајте „решетката за чевли“ во нашата продавница.

Поврзани производи..