• Свеж
Играчки за капење за бебиња, Играчки За Желки За Пливање За Мали Деца, Играчки За Туширање Со Пловечка Вода, Комплети За Играње Базени За Бања Забавен Подарок За Бањ?
zoom_in

Играчки за капење за бебиња, Играчки За Желки За Пливање За Мали Деца, Играчки За Туширање Со Пловечка Вода, Комплети За Играње Базени

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Ние Сме Добри Пливачи! - Овие Слатки Желки за Пливање Имаат суперодлична пловност Управувано од часовник, Не се потребни батерии. Завртете го стисокот под стомакот на желката во насока на стрелките на часовникот и пливајте брзо. Прекрасни и забавни играчки за капење за да го привлечат вашето дете во бањање. Врвен Квалитет-Овие сет од 3 Желка Играчки за Деца направени од АБС материјал. Ниту еден остар раб нема да им наштети на вашите деца. Навивам пловечките играчки за капење се среќни за вас малите да уживаат во бањата. Рана Едукативна Играчка-Светлите бои и симпатичниот дизајн лесно можат да го привлечат вниманието на вашите деца. Тоа помага да се обучи способноста на децата да ги разликуваат боите, да ја вежбаат активноста на рацете на бебето и да ја подобрат координацијата на рацете и мозокот. Одличен Подарок-мерките на желката 3.2 инчи и костум за деца, деца, девојчиња и момчиња. Идеален за Мали Раце И Мали Прсти. Вашите деца ќе бидат зафатени со своите играчки за капење наместо ништо да играат и да плачат. Играчката за ветер во кадата има магија за да го натера бебето да сака бања. Придружува и Расте - овие желки за капење се одлични за родителите да ги придружуваат своите деца да играат во када и да пливаат во базен. Играчката за капење за пливање е совршен избор за интеракција родител-дете. Ние Сме Добри Пливачи! - Овие Слатки Желки за Пливање Имаат суперодлична пловност. Управувано од часовник, Не се потребни батерии. Завртете го стисокот под стомакот на желката во насока на стрелките на часовникот и пливајте брзо. Прекрасни и забавни играчки за капење за да го привлечат вашето дете во бањање. Врвен Квалитет-Овие сет од 3 Желка Играчки за Деца направени од АБС материјал.

Поврзани производи..