• Свеж
CRADZZA Анти Зрачење ТКАЕНИНА ЕМИ РФИД ЕМФ Заштита Материјал Сребрени Влакна Проводен Faraday Крпа ЗА RF / LF Блокирање/Заштитен
zoom_in

CRADZZA Анти Зрачење ТКАЕНИНА ЕМИ РФИД ЕМФ Заштита Материјал Сребрени Влакна Проводен Faraday Крпа ЗА RF / LF Блокирање/Заштитен

DEN 4662.72

Стока
check Во продавницата

заштита : може да заштити РФ/ЕМИ/ЕМФ/ЛФ од кабли, кутии за префрлување и други извори на зрачење, како и разни електромагнетни бранови, како Што се Bluetooth, климатизери, паметни метри, сигнални кули, мобилни телефони, рутери, микробранови и фреквентни електрични полиња Ефикасно ги штити високофреквентните електромагнетни супстанции. Ефектот против истекување е одличен, а заштитниот ефект е речиси совршен. Сребрени Влакна : Изработени од 50% вакуумска испрскана сребрена памучна крпа и 50% полиестерски влакна. Може да се печати и обои, не избледува, е пријателски за кожата, мек, дише и удобен. Многу е погоден за изработка на облека и навлаки за мебел отпорни на зрачење. Може да се исчисти во ладна или топла вода со неутрален детергент (белењето не е дозволено). Дури и по честото чистење, тоа нема да влијае на перформансите и спроводливоста против зрачење. Висока спроводливост : овој материјал е високо спроводлив еластичен материјал. Отпорноста на површината е под 0,03 оми, а просечното слабеење од 30 MHz до 18ghz е 85 d B. Перформансите на заштитата се движат од 10 MHz до 5 GHz. Мулти-големина : овој материјал е многу лесен за сечење и шиење. Ширината на производот е 150 см (59,05 инчи). Ако ви треба попрецизна или континуирана должина, ве молиме контактирајте не. Во спротивно, ќе го испратиме секое парче во големината што ќе ја изберете. Применливи сцени : Се Користи во производството на костуми за заштита од зрачење, работна облека, секојдневна облека, пижами, долна облека, домашен текстил и ракавици на екран на допир. Може да се користи и за завиткување кожни кеси, паричници и торби со кредитни картички или за правење мала торба за мобилни телефони, паметни клучеви или што било што ги прифаќа или пренесува овие сигнали за да спречи истекување информации и кражба на информации. Боја : Тиркизна Сина Тежина : 500 Грама ткаенината против зрачење ОД СРЕБРЕНИ влакна ЕМИ ќе ги заштити сите извори НА ЕМП и зрачење, а перформансите на заштитата се движат од 10 MHz до 5 GHz.

Product name:
anti-radiation fabric/silver fiber fabric
Function:
anti-radiation, anti-static
Composition and content:
pure silver knitted fabric, soft and slightly elastic, resistant to washing, anti-oxidation, anti-radiation, and good electromagnetic shielding effect.
Width:
150 cm (59.05in)
Packing list:
anti-radiation silver fiber fabric:
Before leaving the factory, all products are strictly tested. If you have any questions or concerns when receiving or using the package, please feel free to contact our after-sales service team. We have professional staff to provide you with satisfactory service.:
Find answers in product info, Q&As reviews :

Поврзани производи..