• Свеж
ZFAZF Spa Massage Table Sheets 100 парчиња спа -постелнини за еднократна употреба водоотпорен водоотпорен вграден масажа за масажа за маса за маса, голем спа -кревет за кревет 100 pp+
zoom_in

ZFAZF Spa Massage Table Sheets 100 парчиња спа -постелнини за еднократна употреба водоотпорен водоотпорен вграден масажа за масажа

DEN 752.00

Стока
check Во продавницата

[Погодна големина] За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Секое парче е 80x180cm/32x72in, 80x190cm/32x76in, 80x200cm/32x80in, 100 чаршафи за еднократно не-прободени листови [Лесно за употреба] Нашите неткаени лежишта за еднократна употреба за маса за масажа се исечени, а масовните чаршафи се поудобни и брза за употреба. [Широка примена] За еднократна употреба постелнини за масажа за масажа многу погодни за болнички кревети, кревети за медицински преглед, спа и салони, маси за масажа, кревети за лице и испитување, трепки, восок, микронеди, столици за тетоважи. [Преносни] Овие 100 парчиња парчиња за еднократна употреба за маса за масажа се со преносна големина, а секој кревет е единечен, што е погодно и многу погодно за терапевти за масажа кои треба да патуваат често до домот на клиентот. [Повеќе хигиенски] многу лесни и дишени, но силни листови за еднократна употреба, кои можат ефикасно да избегнат вкрстено загадување, единечно преклопување, побезбедно и повеќе хигиенски и поверодостојни од клиентите. [Погодна големина] За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Секое парче е 80x180cm/32x72in, 80x190cm/32x76in, 80x200cm/32x80in, 100 чаршафи за еднократно не-прободени листови. [Лесно за употреба] Нашите неткаени лежишта за еднократна употреба за маса за масажа се исечени, а масовните чаршафи се поудобни и брза за употреба. [Широка примена] За еднократна употреба постелнини за масажа за масажа многу погодни за болнички кревети, кревети за медицински преглед, спа и салони, маси за масажа, кревети за лице и испитување, трепки, восок, микронеди, столици за тетоважи. [Преносни] Овие 100 парчиња парчиња за еднократна употреба за маса за масажа се со преносна големина, а секој кревет е единечен, што е погодно и многу погодно за терапевти за масажа кои треба да патуваат често до домот на клиентот.

Type:
Disposable Bed Table Cover
Material:
Non-woven Fabric
Color:
White
Size(W x L):
80x180cm/32x72in,80x190cm/32x76in,80x200cm/32x80in
Package Included:
100 Pcs x Disposable Non-woven Massage Bed Sheet.
✔Feature:
1. Disposable bed sheets are easy to use in place of cotton or flannel covers, which require washing after each use,save your time .It also easy to carry when travel.:
2.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Not re-used can effectively avoid Cross contamination,breathable and comfortable materials provide you a healthy environment.:
3.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Made of soft non woven fabric,which care for your skin.Waterproof and oil-proof PE film bottom, Effective in preventing liquid penetration,keep the mattress dry and clean.:
✔Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement.Pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Not re-used,Not washable,so every time use a new disposable bed sheet,keep you more healthy. :

Поврзани производи..