• Свеж
Постоечки Трепки За Убавина Заптивната Смеса За Продолжување На Трепките Магичен Црн Слој-Заптивната Смеса За Трепки за Продолжување На Трепките-И Професионален ?
zoom_in

Постоечки Трепки За Убавина Заптивната Смеса За Продолжување На Трепките Магичен Црн Слој-Заптивната Смеса За Трепки за Продолжување

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

`+ЗГОЛЕМЕТЕ ГО ЖИВОТНИОТ ВЕК на ВАШИТЕ ЕКСТЕНЗИИ на ТРЕПКИТЕ : Користете Постоечки запечатувач за продолжување На трепките за Убавина по постапката за продолжување на трепките Тоа ќе го заштити лепилото за трепки од влага, влажност и масла, спречувајќи ги трепките предвреме да откажат. `+Користете ОТКАКО ЛЕПИЛОТО ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ТРЕПКИТЕ Е ЦЕЛОСНО ИСУШЕНО : Слично по својствата на заптивната смеса за обложување на водечката марка, нашиот заптивната смеса за трепки има црна затемнета боја за подобрување на трепките и тенок филм за обложување што ги штити и прави вашите екстензии на трепките да траат подолг временски период. `+Лесна АПЛИКАЦИЈА : овој запечатувач на трепки доаѓа со стапче од типот маскара за лесно нанесување. Користете на секои 3-4 дена за најдобри резултати. За ПРОФЕСИОНАЛНА ИЛИ ДОМАШНА УПОТРЕБА : магичниот запечатувач За трепки Со Црна Обвивка Треба да го користат професионални уметници за трепки и Самостојници за продолжување на трепките.

Поврзани производи..