• Свеж
Калолари 10 Листови Сирена Налепници За Пренос На Фолија За Нокти, Холографски Градиент Иридентни Налепници За Нокти Ласерски Скали За Риби Ѕвездено Небо Трансфер ?
zoom_in

Калолари 10 Листови Сирена Налепници За Пренос На Фолија За Нокти, Холографски Градиент Иридентни Налепници За Нокти Ласерски Скали

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

? Содржина на пакетот : комплетот вклучува 10 листови холографски градиент налепниците за нокти за сирена пренесуваат налепници, светли бои, лесно го привлекуваат вниманието на другите, стилските и убави модели на нокти прават да изгледате поелегантно и шармантно ? Безбедна декорација на ноктите : прекрасните налепници за нокти се направени од еколошки материјали, нетоксични, погодни за повеќето типови кожа, нема да им наштетат на вашите убави нокти, можат безбедно да се користат. Со соодветни методи на апликација, можете да создадете шармантен и пенлив ефект на ноктите дома. ? Сјаен ефект на уметност на ноктите : налепницата за пренос на нокти на сирена може да произведе пенлив ефект. Различни бои имаат различни ефекти на уметноста на ноктите. Можете да го изберете оној што најмногу ви се допаѓа според вашето расположение и облека. ? Лесен за употреба : Откако ќе го нанесете лакот, притиснете ја налепницата од алуминиумска фолија на ноктот, можете да добиете прекрасен дизајн на уметност за нокти за неколку секунди. Налепницата за пренос на фолија за нокти може да се користи за редовно полирање и полирање СО УВ ГЕЛ, дури и почетниците можат дизајнот на ноктите може да се заврши во рок од неколку минути, а може да се добие совршен ефект на ноктите. ? Широк спектар на употреба : налепниците за нокти се многу погодни за украсување на ноктите и ноктите на нозете, а може да се користат и како извонредни украси за футроли за мобилни телефони, очила, САМОСТОЈНИ честитки, уметност на телото итн. Многу погоден за домашна употреба и салони за нокти. Тоа е исто така најдобриот подарок за пријателките, мајките и сопругите. ? Содржина на пакетот : комплетот вклучува 10 листови холографски градиент налепниците за нокти за сирена пренесуваат налепници, светли бои, лесно го привлекуваат вниманието на другите, стилските и убави модели на нокти прават да изгледате поелегантно и шармантно. ? Безбедна декорација на ноктите : прекрасните налепници за нокти се направени од еколошки материјали, нетоксични, погодни за повеќето типови кожа, нема да им наштетат на вашите убави нокти, можат безбедно да се користат. Со соодветни методи на апликација, можете да создадете шармантен и пенлив ефект на ноктите дома. ? Сјаен ефект на уметност на ноктите : налепницата за пренос на нокти на сирена може да произведе пенлив ефект.

Поврзани производи..