• Свеж
Шефилд Дома Здраво Прекрасни И Здраво Убав Кафе Кригла Сет - Бели Керамички Двојки Кафе Чаши-Симпатична Сет на 2 Ангажман Чаши за Парови, Чаши За Невестата И Младоже?
zoom_in

Шефилд Дома Здраво Прекрасни И Здраво Убав Кафе Кригла Сет - Бели Керамички Двојки Кафе Чаши-Симпатична Сет на 2 Ангажман Чаши за

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ЗАПОЧНЕТЕ ГО ДЕНОТ ПРАВИЛНО : овие елегантни и софистицирани чаши се совршени за вашето кафе, чај и топло чоколадо СЕТОТ ВКЛУЧУВА - овој комплет вклучува 2 чаши за каменина. Овие големи чаши се 14 мл за да ги соберат вашите топли пијалоци и да ве одржат пријатни. МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА И МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДНО - овие микробранови безбедни чаши за сопруги за парови се чаши за кафе за парови неговиот и нејзиниот комплет за кригла изработени од висококвалитетна керамичка кригла за кафе што не се крши лесно или оштетува. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН - овие големи димензии 14 мл се украсни со симпатичен "Здраво Прекрасен" и "Здраво Убав" курзивен текст. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ : Во Шефилд Хоум, нашата цел #1 е задоволството на клиентите, ве молиме слободно контактирајте со нас за да можеме да се осигураме дека вашето искуство Со нарачка На Шефилд Дома е позитивно и без проблеми. ЗАПОЧНЕТЕ ГО ДЕНОТ ПРАВИЛНО : овие елегантни и софистицирани чаши се совршени за вашето кафе, чај и топло чоколадо. СЕТОТ ВКЛУЧУВА - овој комплет вклучува 2 чаши за каменина. Овие големи чаши се 14 мл за да ги соберат вашите топли пијалоци и да ве одржат пријатни. МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА И МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДНО - овие микробранови безбедни чаши за сопруги за парови се чаши за кафе за парови неговиот и нејзиниот комплет за кригла изработени од висококвалитетна керамичка кригла за кафе што не се крши лесно или оштетува. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН - овие големи димензии 14 мл се украсни со симпатичен "Здраво Прекрасен" и "Здраво Убав" курзивен текст.

Поврзани производи..