• Свеж
Кристално Огледувана Кутија За Накит, Организатор На Ситници За Накит Домашен Декор, Прстен Обетки Држач За Складирање Ѓердан Кутија За Спомен Со Капак За Божиќен ?
zoom_in

Кристално Огледувана Кутија За Накит, Организатор На Ситници За Накит Домашен Декор, Прстен Обетки Држач За Складирање Ѓердан Кутија За Спомен

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Исклучителен Кристал Од Втиснување+ Рачно Изработен Премиум Кристал со повеќе делови дистрибуирајте ефекти на пламен повеќе блескави Двослојни монистра Втиснување Прицврстете што е поцврсто, а не лабаво. Огледална стаклена површина со неверојатна основа. ●Издржлива Кутија За Богатство ● Организирајте Накит, Ситници, Прстени, Обетки, Колекции, Монети, Кутија За Спомен. ●Повеќенаменски€ Погоден Подарок За Накит за денот на вљубените, Комода За Украсување, Накит За Прикажување, свадбени централни парчиња, Домашна Плоча, Декорација на Соблекувалната. ●Заштитете Го Дизајнот●дното на кутијата за накит има дебели, нелизгачки заоблени агли, кои можат да го заштитат производот и да спречат оштетување на мебелот. ●Фирма ●површината е украсена со двојни кристални монистра, што е цврсто и не е лесно да се оштети, а прицврстувањето не е лабаво. ●Исклучителен Кристал Од Втиснување+ Рачно Изработен Премиум Кристал со повеќе делови дистрибуирајте ефекти на пламен повеќе блескави. Двослојни монистра Втиснување Прицврстете што е поцврсто, а не лабаво. Огледална стаклена површина со неверојатна основа. ●Издржлива Кутија За Богатство ● Организирајте Накит, Ситници, Прстени, Обетки, Колекции, Монети, Кутија За Спомен. ●Повеќенаменски€ Погоден Подарок За Накит за денот на вљубените, Комода За Украсување, Накит За Прикажување, свадбени централни парчиња, Домашна Плоча, Декорација на Соблекувалната. ●Заштитете Го Дизајнот●дното на кутијата за накит има дебели, нелизгачки заоблени агли, кои можат да го заштитат производот и да спречат оштетување на мебелот.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Crystal Jewelry Box
Material:
Electroplated Iron + Crystal
Weight:
Approx. 265g/9.3oz
Product Size:
Approx. 7 x 8 x 8cm/2.8 x 3.1 x 3.1in
Scope of Application:
Christmas Birthday Gifts, Household Counters, Etc
Package List:
1 x Crystal Jewelry Box
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..