• Свеж
Продавница-Вац 9627810 16 Галон 6.5 Врв КС Изведувач Влажен Сув Вакуум, нерѓосувачки Челик &засилувач; 9067300 Вистински 15-22 Галон Висока Ефикасност За Еднократна Употреба К?
zoom_in

Продавница-Вац 9627810 16 Галон 6.5 Врв КС Изведувач Влажен Сув Вакуум, нерѓосувачки Челик &засилувач; 9067300 Вистински 15-22

DEN 8187.04

Стока
check Во продавницата

Производ 1 : ВАКУУМ НА ИЗВЕДУВАЧ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : овој вакуум Од нерѓосувачки челик Од 6,5 Литри со Врвен кс со моторна технологија SVX2 има црево од 18' кабел, 12' x 1-1/2", метални алати, обвивки од кабел и задна порта за вентилатор Производ 1 : ВКЛУЧЕНИ ДОДАТОЦИ : овој вакуум За Влажен/Сув изведувач доаѓа со црево За Заклучување од 12' x 1-1/2", две метални прачки за продолжување од 1-1/2" и 14" главна млазница со влошки за четки и гумени. Производ 1 : ДОБИ НЕЧИСТОТИЈА? Целосната линија на производи на Shop-Vac вклучува безжични, влажни суви вакууми на полнење, автомобилски вакуумски системи, двигатели на воздухот, додатоци и многу повеќе. Без оглед на работата, Продавница-Вац ќе се опфатени!. Производ 1 : АМЕРИКАНСКИ ОРИГИНАЛ : Продавница-Вац нуди најкомплетна линија на правосмукалки, кеси, филтри, додатоци, комплети и други алатки за чистење достапни за домашни, индустриски и комерцијални апликации. Производ 2 : лесен е за употреба. Производ 2 : тој е многу издржлив. Производ 2 : ДОБИ НЕЧИСТОТИЈА? Целосната линија на производи на Shop-Vac вклучува безжични, влажни суви вакууми на полнење, автомобилски вакуумски системи, двигатели на воздухот, додатоци и многу повеќе. Без оглед на работата, Продавница-Вац ќе се опфатени!. Производ 2 : АМЕРИКАНСКИ ОРИГИНАЛ : Продавница-Вац нуди најкомплетна линија на правосмукалки, кеси, филтри, додатоци, комплети и други алатки за чистење достапни за домашни, индустриски и комерцијални апликации. Продавница-Вац 9627810 16 Галон 6.5 Врв КС Изведувач Влажна Сува Вакуумшоп-Вац 16 галон 6.5 Врв кс влажниот сув вац е доволно моќен за секаков вид потреба за чистење. Овој вакуум на изведувачот ги има работите што професионалците ги бараат со моторната технологија Svx2 за подобри перформанси и потивко работење. Оваа единица има корпа за задни алати и складирање на кабелот на бродот за да се одржи се што е корисно и подготвено за употреба. Лесни тркалца, рачки за носење одозгора и од страна за лесна мобилност-Вац 9067300 Оригинална Филтер Торба За Собирање За Еднократна Употреба Од 15-22 Галони, 2-Пакување уморни од чистење на вашиот голем резервоар За Продавници? Дали се наоѓате себеси како бегате од облак прашина секој пат кога ќе го испразните? Зачувајте го трчањето за неблагодарна работа и купете ги овие Високоефикасни Филтер Кеси за Собирање За Еднократна употреба денес. Откако ќе се инсталира и наполни, сигурно никогаш повеќе нема да се вратите на правосмукалка без вреќи, откако ќе ја доживеете леснотијата на празнење и фрлање резервоар полн со отпад, прашина и остатоци во цврсто затворена кеса.

Поврзани производи..