• Свеж
Алатка за климатизација на Хоси, алатка за кондензатор мала компактен сигурен практичен за климатик
zoom_in

Алатка за климатизација на Хоси, алатка за кондензатор мала компактен сигурен практичен за климатик

DEN 835.20

Стока
check Во продавницата

Исправете ги оштетените перки и отстранете ги остатоците без опасност од пункција Алатката е доволно компактна за да се користи дури и во затворени простори. Оваа алатка чиста и ги исправа свитканите перки за неколку секунди за да помогне да се одржи воздухот, така што вашиот систем работи добро. Овој корисен засилувач на перка може да се користи и на ладилници за нафта и кондензатори на климатик. Растојанието на затегнување на перка вклучуваат 8, 9, 10, 12, 14 и 15 перки по инч. Исправете ги оштетените перки и отстранете ги остатоците без опасност од пункција. Алатката е доволно компактна за да се користи дури и во затворени простори. Оваа алатка чиста и ги исправа свитканите перки за неколку секунди за да помогне да се одржи воздухот, така што вашиот систем работи добро. Овој корисен засилувач на перка може да се користи и на ладилници за нафта и кондензатори на климатик. Растојанието на затегнување на перка вклучуваат 8, 9, 10, 12, 14 и 15 перки по инч. Оваа алатка чисти и ги исправи свитканите перки во секунди за да помогне да се одржи воздухот што тече, така што вашиот систем работи добро2. Овој корисен засилувач на перка може да се користи и на ладилниците за нафта и кондензаторите на климатизерите3. Исправете ги оштетените перки и отстранете ги остатоците без опасност од пункција4. Растојанието на затегнување на перка вклучуваат 8, 9, 10, 12, 14 и 15 перки по инч5. Алатката е доволно компактна за да се користи дури и во ограничена вселенска проценка : Карактеристики : Оваа алатка чиста и ги исправа свитканите перки за секунди за да помогне да се одржи воздухот што тече, така што вашиот систем работи добро. Овој корисен засилувач на перка може да се користи и на ладилници за нафта и кондензатори на климатик.

Features:
This tool clean and straightens bent fins in seconds to help keep air flowing so your system works fine. :
This handy fin straightener can also be used on oil coolers and air conditioner condensers. :
Straighten damaged fins and remove debris without danger of puncture. :
Spacing on the fin straightener include 8, 9, 10, 12, 14 and 15 fins per inch. :
The tool is compact enough to use even in confined spaces.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Green + Red
Diameter:
Approx. 81mm / 3.2inch
Middle Diameter:
Approx. 64mm / 2.5inch
Handle Length:
Approx. 98mm / 3.9inch
Handle Diameter:
Approx. 25mm / 1.0inch
Package Weight:
Approx. 83g
Package Included:
1 x Condenser Tool:
Note:
1. It is a compact and strong tool, made with plastic, but it is a disposable tool, you can use for cleaning two or three condensers and then dispose.:
2. Please allow 1-5mm errors due to manual measurement.:
3. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:

Поврзани производи..