• Свеж
Алипис 8 парчиња Чистач На Екран На Допир Топки Чистач На Екранот На Телефонот Марамчиња За Чистење На Паметни Телефони Ленти За Мобилни Телефони Приврзок За Привр?
zoom_in

Алипис 8 парчиња Чистач На Екран На Допир Топки Чистач На Екранот На Телефонот Марамчиња За Чистење На Паметни Телефони Ленти За

DEN 184.16

Стока
check Во продавницата

Пластика ПОДЛОГА за ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ : Секоја страна има крпа од микрофибер што е одлична за чистење отпечатоци од прсти и масло од екрани на допир на таблети, паметни телефони , лаптопи, компјутерски екрани, па дури и леќи за камера. ЧИСТАЧИ НА КОМПЈУТЕРСКИ ЕКРАН : одличен избор за подароци за пријателите, семејството,- работник и многу повеќе. ЧИСТАЧ НА ЕКРАН ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ : тоа е добра декорација кога ќе го ставите телефонот. ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ НА ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ : микрофибер страната на топката за чистење на екранот ги отстранува тврдоглавите траги. Користете ја страната на фротир за отстранување, отпечатоци од прсти и дамки. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВРВКИ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ : Соодветна големина за удобен и лесен за носење и употреба. ПОДЛОГА за ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ : Секоја страна има крпа од микрофибер што е одлична за чистење отпечатоци од прсти и масло од екрани на допир на таблети, паметни телефони , лаптопи, компјутерски екрани, па дури и леќи за камера. ЧИСТАЧИ НА КОМПЈУТЕРСКИ ЕКРАН : одличен избор за подароци за пријателите, семејството,- работник и многу повеќе. ЧИСТАЧ НА ЕКРАН ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ : тоа е добра декорација кога ќе го ставите телефонот. ЧИСТЕЊЕ НА ЕКРАНОТ НА ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ : микрофибер страната на топката за чистење на екранот ги отстранува тврдоглавите траги.

Поврзани производи..