• Свеж
Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба Сендвич Кеси 10 Пакувања Отпорни На Истекување Вреќи За Замрзнување Галон Бпа Бесплатни Екстра Дебели Издржливи ?
zoom_in

Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба Сендвич Кеси 10 Пакувања Отпорни На Истекување Вреќи За Замрзнување Галон Бпа Бесплатни

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЕКОЛОШКИ БЕЗБЕДНОСНИ МАТЕРИЈАЛИ : Нашата сендвич торба за повеќекратна употреба е изработена од висококвалитетни, безбедни и еколошки материјали, БЕЗ БПА,нетоксични и безопасни хемикалии кои можат да бидат во директен контакт Овој материјал е безопасен за човечкото тело и безопасен за животната средина. Можете да го користите со доверба, чувајте ја секоја храна, предметите што сакате да ги чувате.●Обработени и надградени за да обезбедат одлична отпорност на пукнатини и протекување при нормална употреба. ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ЗИПЛОК во БОЈА НА ПОВТОРНА УПОТРЕБА помага да се направи поорганизирано складирање. Карактеристика : ОДЛИЧНО ЗА НАШАТА ДОМАШНА ОРГАНИЗАЦИЈА Совршен За чување маринирано месо, замрзната храна, житарки, зеленчук, овошје, колачиња и многу повеќе. ОТПОРЕН На ИСТЕКУВАЊЕ Ставете го на врвот на чаша или решетка за да се исуши на воздух; не ставајте го во микробранова печка или рерна за греење.

Поврзани производи..