• Свеж
Градинарски Алат за Режа За Висок Манган Челик, Опуштена Удобна Отпорност На Фрактури Висок Манган Челик Двоен Срп, Повеќефункционална Двојна Режа За Градинарски ?
zoom_in

Градинарски Алат за Режа За Висок Манган Челик, Опуштена Удобна Отпорност На Фрактури Висок Манган Челик Двоен Срп, Повеќефункционална

DEN 1456.00

Стока
check Во продавницата

Септпента бренд нуди различни електронски 3с производи како што се компјутери, Телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронски албуми, конзоли за игри, звучници, мрежни картички, полначи и така натаму Ние исто така нудиме разновидна опрема за камера, индустриска опрема, опрема на отворено, детски играчки, материјали за миленичиња, материјали за земјоделски машини итн. ВИСОК МАНГАН ЧЕЛИК : Рачниот срп е изработен од висок манган челик, кој е тврд, отпорен на абење, отпорен на ' рѓосување, отпорен на кршење и деформација и издржлив до 20 години. ОСТРИ СЕЧИЛА : со третман на стврднување, остриот нож има поголема цврстина на истегнување и може да обезбеди поголема сила на сечење, со што се подобрува ефикасноста на плевенето. ЛЕСНО и УДОБНО : Двојната режа ви носи лесно и удобно работно искуство за да уживате во сите видови градинарски работи и е одличен подарок за секој во вашиот живот кој сака градинарство. ИДЕАЛНА ГРАДИНАРСКА АЛАТКА : двојниот срп од Висок манган челик е лесен за инсталирање и употреба, а плевењето е полесно и побрзо, а исто така е забавно, што го прави идеална градинарска алатка. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : двојна режа од висок манган челик е погодна за сечење трева на отворено, кастрење лоза, кастрење дрвја, сечење огревно дрво, берба на ориз итн.

Item Type:
High Manganese Steel Double Scythe
Material:
Manganese Steel, Wooden Stick
Product Size:
Knife Head:
Approx. 20x14.5x3.4cm / 7.9x5.7x1.3in
Use:
Spray Gun Disc Gear Plate
Gross Weight:
294-356g / 10.4-12.6oz
Package List:
1 x Single Cutter Head:
or:
1 x Single Cutter Head:
1 x Wooden Stick:

Поврзани производи..