• Свеж
Висока излив со единечна лост бронзена античка кујна миксер тапа европска ретро единечна дупка палуба монтирана ладна и врела миксер чешма целосна бакарна лавалн?
zoom_in

Висока излив со единечна лост бронзена античка кујна миксер тапа европска ретро единечна дупка палуба монтирана ладна и врела миксер

DEN 3551.84

Стока
check Во продавницата

Доаѓа со бесплатни стандардни црева за топла и ладна вода , тапа за мијалник за бања, чешми за миксери со топла и ладна вода миксери, мазни, долготрајни, керамички кертриџ за керамички диск без капка, тестирано 500 Свежо модерен/антички изглед за вашата кујна. Не е 'рѓа или отпечаток од прсти. Лесно да се исчисти. Без време исчистете ја чешмата, повеќе време да се забавувате со семејството и пријателите. Дизајн на единечна рачка/лост единечна дупка за без напор проток и контрола на температурата за бања, тапа за мијалник, палуба за монтирање на када, лавата за суета со флексибилна единечна контрола. Издржлив третман на површината, изградете за да се спротивстави на гребнатини, корозија и оцрнување. Современ и модерен стил на миксер за басен, без олово, издржлива, долгогодишна гаранција, лесна за инсталирање. Доаѓа со бесплатни стандардни црева за топла и ладна вода , тапа за мијалник за бања, чешми за миксери со топла и ладна вода миксери, мазни, долготрајни, керамички кертриџ за керамички диск без капка, тестирано 500. Свежо модерен/антички изглед за вашата кујна. Не е 'рѓа или отпечаток од прсти. Лесно да се исчисти. Без време исчистете ја чешмата, повеќе време да се забавувате со семејството и пријателите. Дизајн на единечна рачка/лост единечна дупка за без напор проток и контрола на температурата за бања, тапа за мијалник, палуба за монтирање на када, лавата за суета со флексибилна единечна контрола.

Поврзани производи..