• Свеж
ДУЛПЛЕЈ Прилагодлива Клупа За Тежина, Клупа За Вежбање Со Брзо Преклопување,Наклон &засилувач; Опаѓачка Клупа За Преклопување, Опрема за Вежбање Со Тежина од 600 кил?
zoom_in

ДУЛПЛЕЈ Прилагодлива Клупа За Тежина, Клупа За Вежбање Со Брзо Преклопување,Наклон &засилувач; Опаѓачка Клупа За Преклопување, Опрема за

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Удобност : Издржливите Кожни Седишта Додаваат Удобност На Вашиот Тренинг ИЗГРАДЕНА СИЛНА : Нашата Прилагодлива Клупа Изградена Силна За Да Трае Долго Со Задебелена Тешка Челична Цевка Со Комерцијален Квалитет Од 1,5 Мм за КАПАЦИТЕТ од 600 КИЛОГРАМИ ТЕЖИНА. ЗАШТЕДЕТЕ 50% ПРОСТОР : Преклопување И Заштедува 50% Простор Кога Не Ја Користите Клупата Што Лесно може да се Смести Под Креветот или Во Плакарот. БРЗО ПРИЛАГОДУВАЊЕ СО ЕДНОСТАВНИ МЕТОДИ : Дизајнирано Со 7 Позиции На Грбот И 4 Позиции на Седиштата За Вежбање На Целото Тело,Само Ја Повлекувате Брзата Завртка,Прилагодете Го Местото Што Одговара На Себе и Автоматско Заклучување. ВИСОКА ЕКОНОМИЧНА КЛУПА : Инсталиран Потпирач за Грб Со Дебелина и Подлогата Е Исполнета Со Мека Пена До Дебелина од 4,8 см и Изработена Од Висококвалитетна Кожа.ова е Многу Добар Избор за Примарен или Среден Фитнес Фанатик. Удобност : Издржливите Кожни Седишта Додаваат Удобност На Вашиот Тренинг. ИЗГРАДЕНА СИЛНА : Нашата Прилагодлива Клупа Изградена Силна За Да Трае Долго Со Задебелена Тешка Челична Цевка Со Комерцијален Квалитет Од 1,5 Мм за КАПАЦИТЕТ од 600 КИЛОГРАМИ ТЕЖИНА. ЗАШТЕДЕТЕ 50% ПРОСТОР : Преклопување И Заштедува 50% Простор Кога Не Ја Користите Клупата Што Лесно може да се Смести Под Креветот или Во Плакарот. БРЗО ПРИЛАГОДУВАЊЕ СО ЕДНОСТАВНИ МЕТОДИ : Дизајнирано Со 7 Позиции На Грбот И 4 Позиции на Седиштата За Вежбање На Целото Тело,Само Ја Повлекувате Брзата Завртка,Прилагодете Го Местото Што Одговара На Себе и Автоматско Заклучување.

Поврзани производи..