• Свеж
Проактивна Нега На Калус-Резултат На Калус за Поднесување И Измазнување На Калус со Нане И Еукалиптус Калус Заздравување На Калус за навлажнување И Заздравување Н?
zoom_in

Проактивна Нега На Калус-Резултат На Калус за Поднесување И Измазнување На Калус со Нане И Еукалиптус Калус Заздравување На Калус за навлажнување

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ПРОАКТИВНИ АЛАТКИ ЗА КАЛУС-одржувањето На Калусот е клучот за здрави раце и континуирана обука СПРЕЧЕТЕ РИПОВИ и КРВАРЕЊЕ - Избегнувајте болка и слаби перформанси со тоа што сте проактивни со вашиот бесчувствителен. Не дозволувајте да се натрупаат премногу големи и не ги бричете премногу ниско. ЕФЕКТИВНАТА нега ОД 1-2 Удари Е повеќе од само една алатка, навистина ви треба направете три работи и овој пакет ви го дава. Бричење, мазна и Спасување. КАЛУС РЕЗУЛТАТ-брич за калус што го користат победничките спортисти, хардкор фитнес ентузијасти, гимнастичари, веслачи, алпинисти и кревачи на тегови. СПАСУВАЊЕ НА КАЛУС-Направено од целосно природни и органски состојки, Спасот помага да се забрза процесот на заздравување и ги одржува вашите раце навлажнети. ПРОАКТИВНИ АЛАТКИ ЗА КАЛУС-одржувањето На Калусот е клучот за здрави раце и континуирана обука. СПРЕЧЕТЕ РИПОВИ и КРВАРЕЊЕ - Избегнувајте болка и слаби перформанси со тоа што сте проактивни со вашиот бесчувствителен. Не дозволувајте да се натрупаат премногу големи и не ги бричете премногу ниско. ЕФЕКТИВНАТА нега ОД 1-2 Удари Е повеќе од само една алатка, навистина ви треба направете три работи и овој пакет ви го дава. Бричење, мазна и Спасување. КАЛУС РЕЗУЛТАТ-брич за калус што го користат победничките спортисти, хардкор фитнес ентузијасти, гимнастичари, веслачи, алпинисти и кревачи на тегови.

Поврзани производи..