• Свеж
Fdit 12v 24v Контролер За Соларно Полнење, Mppt Полнач За Фотоволтаичен Панел ПРЕДВОДЕН Интелигентен Контролер На Улично Светло за Опрема За Соларно Полнење
zoom_in

Fdit 12v 24v Контролер За Соларно Полнење, Mppt Полнач За Фотоволтаичен Панел ПРЕДВОДЕН Интелигентен Контролер На Улично Светло за Опрема

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Добра Функција●Вграден индустриски микрочип со добра функција за складирање ЛЦД-дисплеј со голем екран со параметри за полнење и празнење. Усвојувајќи напредна технологија за дигитално напојување, ефикасноста на конверзија на енергијата на колото е до 98%. ●Технологија За повеќекратно Следење ● технологија Со Двоен бран Или мулти - следење, кога соларниот панел е засенчен или дел од соларниот панел е оштетен, ќе има повеќе врвови, а контролорот сепак може точно да ја следи максималната моќност на точката. ●Режим На Ограничување На струјата За Полнење ● Кога моќноста На панелот на батеријата е преголема и струјата на полнење е поголема од номиналната струја, контролорот автоматски ќе ја намали ефикасноста на полнењето за да работи при номиналната струја на полнење. ●Повеќе Комбинации На Алгоритми За Следење ● повеќе комбинации на алгоритми За следење, можат точно да следат до вистинската работна точка во рок од 1 секунда, ефикасност НА следење НА МППТ до 99,9%. €Повеќе Функции За Заштита●внатрешна заштита од прекумерна струја и краток спој, заштита од отворено коло и заштита од обратна врска се само-закрепнување, контролер без загуби, заштита од обратна струја со двојно мо, производство на ниска топлина. Спецификација : Тип На Ставка : Контролен Материјал За Соларно Полнење : Абсколор : Како Што Покажаа Сликите Тежина : Прибл.2 Озпроизвод Големина : Прибл. 17х9, 4х3, 6см / 6, 7х3, 7х1, 4системски Напон : 12в, 24в Адаптивникарактеристики : 1.

Item Type:
Solar Charge Controller
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 290g / 10.2oz
Product Size:
Approx. 17x9.4x3.6cm / 6.7x3.7x1.4in
System Voltage:
12V, 24V Adaptive
Features:
1. Industrial grade main control chip, parameter setting memory function.:
2. Large screen LCD display, charging and discharging parameters.:
3. Complete 3 stage charging management.:
4. Internal overcurrent, short circuit protection, open circuit protection, reverse connection protection, all are self recovery type, do not damage the controller.:
5. Two way moss tube anti irrigation circuit, ultra low calorific value.:
How to Use:
1.Connectthepositiveandnegativepolesofthebatterytothecontroller,thecontrollerwillautomaticallydetectthebatteryvoltage.:
2.Connectthepositiveandnegativepolesoftheloadtothecontroller,becarefulnottoreversetheconnection.:
3.Connectthesolarpaneltothecontroller.:
4.Pleaseconnectinstrictaccordancewiththeaboveorder,otherwisethecontrollerwillbedamaged,andthedisassemblyorderisoppositetothewiringorder(fordetails,pleaserefertothedetaileddiagram).:
Package List:
1 x Controller:
1 x Manual:

Поврзани производи..