• Свеж
Белај 304 од не'рѓосувачки челик палецот завеса за заклучување на wallидот за заклучување на стаклото за заклучување на раката на раката на главата затегнување на зав?
zoom_in

Белај 304 од не'рѓосувачки челик палецот завеса за заклучување на wallидот за заклучување на стаклото за заклучување на раката на раката на

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Оваа затрупана орев е изработена од јаглероден челик, што е потрајно Употреби : Зашрафени заедно со завртки или завртки за делови за прицврстување. Лесно за склопување и расклопување : Крпаниот тркалезен орев е лесен за склопување и расклопување. Овозможува брзо отворање и затворање на капакот на воздушната кутија со рака, без алатки. Крпаната орев е достапна во широк спектар на големини M2 M3 M4 M4 M6 M8 M8 M10. Широк спектар на апликации. Овој ножниот орев е задолжителна компонента во сите машини за производство. Оваа затрупана орев е изработена од јаглероден челик, што е потрајно. Употреби : Зашрафени заедно со завртки или завртки за делови за прицврстување. Лесно за склопување и расклопување : Крпаниот тркалезен орев е лесен за склопување и расклопување. Овозможува брзо отворање и затворање на капакот на воздушната кутија со рака, без алатки. Крпаната орев е достапна во широк спектар на големини M2 M3 M4 M4 M6 M8 M8 M10. Широк спектар на апликации. Овој ножниот орев е задолжителна компонента во сите машини за производство. Завртки на палецот : M2*5 Diy материјали : Стил на дрво. Рамна глава до разликата во светлината и на екранот, бојата на предметот може да биде малку поразлична од сликите. Ви благодариме за разбирањето. Ве молиме, дозволете разлики од 0,5-1 см поради рачното мерење.

Поврзани производи..