• Свеж
SLSFJLKJ MONITOR Stand, штанд за печатачи од мрежа, со фиоки и џебови од странични оддели, можат да држат компјутери, лаптопи, пенкала
zoom_in

SLSFJLKJ MONITOR Stand, штанд за печатачи од мрежа, со фиоки и џебови од странични оддели, можат да држат компјутери, лаптопи, пенкала

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Подигнете го вашиот монитор за 5,4 инчи, го издигнува вашиот монитор на екранот на нивото на очите, олеснувајќи го вирусот на вратот, рамото и грбот и ја подобрувате ефикасноста на работата Овој штанд за монитор доаѓа со фиока за повлекување и две странични прегради; Можете да ставите тетратка, трудови и калкулатори во фиоката додека ставате пенкала. Добро изградена со цврста конструкција, овој штанд лесно може да ги следи, лаптопите, печатачите до 44 фунти; Нозете што не се лизгаат ја зголемуваат нејзината стабилност. Нема потреба да се соберат; Фиоката е многу лесна и мазна за да се извлече; Ако не сакате фиоката, можете само да ја отстраните, додавајќи повеќе простор за големи предмети, како што е голема тастатура за игри. Врвната плоча и фиоката се изработени од челик од мрежа, подобро за проток на воздух и одржување на електроника. Подигнете го вашиот монитор за 5,4 инчи, го издигнува вашиот монитор на екранот на нивото на очите, олеснувајќи го вирусот на вратот, рамото и грбот и ја подобрувате ефикасноста на работата. Овој штанд за монитор доаѓа со фиока за повлекување и две странични прегради; Можете да ставите тетратка, трудови и калкулатори во фиоката додека ставате пенкала. Добро изградена со цврста конструкција, овој штанд лесно може да ги следи, лаптопите, печатачите до 44 фунти; Нозете што не се лизгаат ја зголемуваат нејзината стабилност. Нема потреба да се соберат; Фиоката е многу лесна и мазна за да се извлече; Ако не сакате фиоката, можете само да ја отстраните, додавајќи повеќе простор за големи предмети, како што е голема тастатура за игри. Врвната плоча и фиоката се изработени од челик од мрежа, подобро за проток на воздух и одржување на електроника. Подигнете го вашиот монитор за 5,4 инчи, го издигнува вашиот монитор на екранот на нивото на очите, олеснувајќи го вирусот на вратот, рамото и грбот и ја подобрува ефикасноста на работната работа.

colour:
black
Material:
metal
size:
43x30x15cm
Package Included:
1* Computer stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Computer Stand only, other accessories demo in the picture is not included!:
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Поврзани производи..