• Свеж
2 парчиња када за гребење за стаклена туш за туширање спојници бахура за бања алатка за бања, глава мијалник чистач кујна инјекциска четка четка чистење плочки за ч?
zoom_in

2 парчиња када за гребење за стаклена туш за туширање спојници бахура за бања алатка за бања, глава мијалник чистач кујна инјекциска четка

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Четка за чистење на инјекциска смеса : Ова продолжување на четката може да достигне места во тешки агли Четки со двојна глава : четка за крива за лебди од врата, мијалник, готвачи и бирање. Pot и тава четка : Изработено е од материјал, што е и трајно за употреба. Четка за мијалник во кујната : Направете експерт за чистење. Алатка за чистење : Лесен за употреба и завет за носење. Четка за чистење на инјекциска смеса : Ова продолжување на четката може да достигне места во тешки агли. Четки со двојна глава : четка за крива за лебди од врата, мијалник, готвачи и бирање. Pot и тава четка : Изработено е од материјал, што е и трајно за употреба. Четка за мијалник во кујната : Направете експерт за чистење. Алатка за чистење : Лесен за употреба и завет за носење. Карактеристики на четки за чистење на плочки од 3 x Карактеристики - Одлично за чистење на тоалетите, добра алатка за тоалет и бања. - Изработено е од материјал, кој е и траен за употреба. - Ова продолжување на четката исто така може да достигне места во тешки агли. - Големина : околу 23x10. - Направено од пластичен материјал и пријателски за животната средина. - Боја : розова. - Материјал : пластика. - Лесен за употреба и завет за носење. Добра информација за четки за чистење на четки за чистење го прави одлично за чистење.

Поврзани производи..