• Свеж
Бебешки предвидувања и совети картички за забави, игра за туширање за бели бебиња, 30 парчиња двострана акварела пеперутка родова откривање на забавни игри, украси ?
zoom_in

Бебешки предвидувања и совети картички за забави, игра за туширање за бели бебиња, 30 парчиња двострана акварела пеперутка родова

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

1 Димензија : Големината на картичката е 5 "x 7", ние користиме двострано печатење, тежината на хартија е 250g, секој пакет вклучува 30 картички за игри.Материјал : Картата е изработена од висококвалитетен фонд за картички што е издржлив, здрав, лесен за пишување и еколошки. Дизајн : Дизајнот ја користи класичната тема за забава за туширање за бебиња и може да биде или забавна игра или како дел од декорацијата за забава за туширање за бебиња.occasion : Оваа картичка е погодна за забава за туширање за бебиња, забава за родови, итн. Оваа активност може да се направи со вашето семејство и пријатели со тоа што ќе ги претпоставиме и да ги пополни картичките со полн радост и возбуда. Може да биде и убави украси за забави за туширање за бебиња. Димензија : Големината на картичката е 5 "x 7", ние користиме двострано печатење, тежината на хартија е 250g, секој пакет вклучува 30 картички за игри.Материјал : Картата е изработена од висококвалитетен фонд за картички што е издржлив, здрав, лесен за пишување и еколошки. Дизајн : Дизајнот ја користи класичната тема за забава за туширање за бебиња и може да биде или забавна игра или како дел од декорацијата за забава за туширање за бебиња.occasion : Оваа картичка е погодна за забава за туширање за бебиња, забава за родови, итн. Оваа активност може да се направи со вашето семејство и пријатели со тоа што ќе ги претпоставиме и да ги пополни картичките со полн радост и возбуда.

Поврзани производи..