• Свеж
Електронски Акупунктура Пенкало Масажа Терапија Машина, Функција Енергетска Терапија Олеснување Болка, Електрични Акупунктура Пенкало Болка Стрес Олеснување Ма?
zoom_in

Електронски Акупунктура Пенкало Масажа Терапија Машина, Функција Енергетска Терапија Олеснување Болка, Електрични Акупунктура Пенкало Болка

DEN 196.80

Стока
check Во продавницата

ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА и ФИЗИОТЕРАПИЈА : Нискофреквентните Струјни Импулси Ги Стимулираат Мускулите Да Симулираат Електрични Сигнали на Човечките Нервни Влакна кога Пенкалото Ќе Се Лизне на Кожата, Тоа Ќе Произведе Стимулација и Вибрации, А Точката На Акупунктура ќе се Чувствува Поинтензивна и Ќе се Чувствувате Опуштено И Удобно Веднаш По Употребата. ЕФЕКТИВНА СТИМУЛАЦИЈА : Електричните Импулси Ги Стимулираат Мускулите, Го Активираат Мускулното Клеточно Ткиво, Ефикасно Ја Спречуваат Мускулната Релаксација, А Исто така Можат Да Ги Отстранат Физиолошките Отпадоци како Што се Флегма и Влага, Токсини За Стаза На Крв, Нодули Итн. РЕГУЛИРАЊЕ НА ИМУНОЛОШКАТА ФУНКЦИЈА и ФУНКЦИЈАТА НА НЕРВНИОТ СИСТЕМ : Подобрување На Имунолошката Функција На Нормалните Луѓе, Враќање На Нормалната Имунолошка Функција На Абнормалните Луѓе Предизвикани од Различни Причини, Спречување На Кардиоваскуларни И Цереброваскуларни Заболувања и Регулирање на Кардиоваскуларните. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Паметен Екран, Едноставна Работа, Лесен за употреба за Постари Лица. Хуманизиран Дизајн, Лесен за Ракување. Држете Го Масажерот како Пенкало, а потоа Ставете ја Главата За Масажа на Местото каде што Треба Да Масирате, Можете да Ја Користите. УДОБЕН ЗА НОСЕЊЕ : Лесен, Пренослив, Лесен за Употреба и Ефикасен во Лекувањето На Локалната Болка.

Поврзани производи..