• Свеж
Вакауто Автомобилски Алатки Автомобилски Алатки Автомобилски Алатки Авто Алатки 2 парчиња Кутија со алатки За Класификација На Завртки Кутија За Складирање На Ал?
zoom_in

Вакауто Автомобилски Алатки Автомобилски Алатки Автомобилски Алатки Авто Алатки 2 парчиња Кутија со алатки За Класификација На Завртки

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Тоа е совршено организациско решение за уредно складирање и уредување на додатоците, парчињата или деловите Изградени од издржлив полиетилен, овие кутии за складирање се направени да траат и тешко се оштетуваат или. Организаторот за складирање е пренослив и може да се стави на која било работна маса, маса или работна површина. Овие организатори се совршени за секоја област од куќата! Земете еден за вашата гаража, канцеларија, кујна. Одлично за складирање и организирање на сѐ, од опрема за риболов, материјали за мали бизниси, хардверски навртки, завртки и завртки, до материјали за изработка. Тоа е совршено организациско решение за уредно складирање и уредување на додатоците, парчињата или деловите. Изградени од издржлив полиетилен, овие кутии за складирање се направени да траат и тешко се оштетуваат или. Организаторот за складирање е пренослив и може да се стави на која било работна маса, маса или работна површина. Овие организатори се совршени за секоја област од куќата! Земете еден за вашата гаража, канцеларија, кујна. Одлично за складирање и организирање на сѐ, од опрема за риболов, материјали за мали бизниси, хардверски навртки, завртки и завртки, до материјали за изработка. Опис Произведен со врвен материјал кој е издржлив за долготрајна употреба. Користете ги во работилницата, организирајте го просторот за складирање на работилницата, чист и уреден за да се ослободите од неуредната состојба.

Поврзани производи..