• Свеж
Метакситичност кујнски чистач сунѓер 4 парчиња, сад сунѓери кујнски миење садови сунѓер што не е гребење подлога, марамчиња за сунѓер, погодни за чистење садови за ?
zoom_in

Метакситичност кујнски чистач сунѓер 4 парчиња, сад сунѓери кујнски миење садови сунѓер што не е гребење подлога, марамчиња за сунѓер, погодни

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

[1] : Нанесете на - може да се користи за чистење на масло, маснотии, нечистотија на садот, чашата, садот, итн Компактен и лесен, лесен за употреба. [2] : Спецификација - Боја : зелена, жолта, сина, розова; Главен материјал : Големина на подлогата за ткаенини : 12,7 x 8,6 x 1,8cm / 5 "x 3,3" x 0,7 "(l*w*t); тежина : 33g. [3] : Дизајн - сунѓер за чистење што не е изградба може брзо да ја отстрани мрсна нечистотија На тенџере и плочи, што заштедува време и напор од традиционалните алатки за чистење. [4] : ​​Предност : сунѓер за миење садови е изработен од сунѓерски материјал, густ и издржлив, има добра флексибилност, добра апсорпција на вода и нема да носи и гребе кујнски прибор . [5] : Вклучена количина - 4pcs x Scrub Sponges. [1] : Apply на - може да се користи за чистење на масло, маснотии, нечистотија на садот, чашата, садот, итн. Компактен и лесен, лесен за употреба. [2 ] : Спецификација - Боја : зелена, жолта, сина, розова; главен материјал : Големина на подлогата на ткаенината : 12,7 x 8,6 x 1,8cm / 5 "x 3,3" x 0,7 "(l*w*t); Тежина : 33g. [3] : Дизајн - Scrub Sponge од не -скала може брзо да ја отстрани мрсната нечистотија на тенџерето и плочите, што заштедува време и напор од традиционалните алатки за чистење. [4] : Предност : сунѓер за миење садови е изработен од сунѓер материјал, густ и издржлив, има добра флексибилност, добра апсорпција на вода и нема да носи и гребе кујнски прибор.

Color:
Green, Yellow, Blue, Pink;
Main Material:
Fabric & Sponge;
Pad Size :
12.7 x 8.6 x 1.8cm / 5 x 3.3 x 0.7 (L*W*T);
Weight:
33g
QUANTITY INCLUDED - 4pcs x Scrub Sponges Scouring Pad:
ADVANTAGE:
Dishwashing Sponge is made of sponge material, thick and durable, has good flexibility, good water absorption, and will not wear and scratch kitchen utensils.
INSTALL:
With the scrub side, you can remove the toughest oils and debris.
Note:
Please according to the length and width of your needs to choose the proper dish sponge.

Поврзани производи..