• Свеж
Анголија Кутија За Складирање Кутија За Кутии За Кујна Кутија За Складирање Јајца Двослојна Кутија За Јајца Кујнска Оставата Чајната Кујна Организатор Јајца Кути?
zoom_in

Анголија Кутија За Складирање Кутија За Кутии За Кујна Кутија За Складирање Јајца Двослојна Кутија За Јајца Кујнска Оставата Чајната Кујна

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Пластика КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ на ФРИЖИДЕР има широк спектар на намени и може да прими разни овошја, зеленчук, јајца и многу повеќе. ДРЖАЧ за СКЛАДИРАЊЕ ШМИНКА дизајн Со Двојни слоеви, креативен и практичен дизајн, одржувајте свежо, спречувајте влијание и прекин. ФРИЖИДЕР ЗАМРЗНУВАЧ ОРГАНИЗАТОР користи Избраниот материјал, кој може да биде безбедно и издржливо за време. ФРИЖИДЕР ОРГАНИЗАТОР КАНТИ може да бидат наредени и поставени уредно и уредно дома, заштедувајќи простор. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ КУЈНА користи Кутија За Складирање Храна Во Фрижидер Двослојна Кутија За Јајца Кутија За Одвод На Зеленчук и Овошје Конструирана со висококвалитетен материјал, обезбедува сигурност и може да ја користи со доверба. Список на пакети 1 х Карактеристики На Кутијата За Складирање-Боја : Транспарентна пластична храна крцкава. - Материјал : Пластичен Држач За Складирање Јајца. - Големина : 27, 80Х18, 00Х15, 50см/10, 93Х7, 07Х6, 09инчен Контејнер За Оддел. - Фина изработка и уникатен креативен дизајн, чувајте свеж И Лесен За Употреба Организатор На Замрзнувач во Фрижидер. - Може да чува секаков вид храна во кујната, а може да биде и за зачувување на храната Во Фрижидер Пластични Канти за Складирање Храна. - Едноставен и убав изглед, но практични кутии за зачувување храна и Кутии За складирање Контејнер За Складирање.

Поврзани производи..