• Свеж
Циеео 6 парчиња Вечен Молив Детски Моливи Без Пенкало Со Мастило Моливи Што Не Се Острат Врежани Моливи Изготвување Вечни Моливи Безмилосни Моливи Деца Моливи Без ?
zoom_in

Циеео 6 парчиња Вечен Молив Детски Моливи Без Пенкало Со Мастило Моливи Што Не Се Острат Врежани Моливи Изготвување Вечни Моливи

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

НЕ ОСТРЕЊЕ ДЕЦА МОЛИВИ тоа ви помага да го намалите времето на острење, заштеда на пари и може да ви служи некое време СКИЦА МОЛИВИ моливчето може да се нанесе на повеќето хартија, а ракописот може да се задржи некое време. МОЛИВИ користи Најпосакувани материјали и одлична изработка, со добра текстура, безбедна, издржлива и практична. МОЛИВИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА овој безначаен молив е совршен за пишување, нацрт, цртање, скица, задолжително за секојдневна употреба. ПРАКТИЧНИ МОЛИВИ без МАСТИЛО тоа ви помага да го намалите времето на острење, заштеда на пари и може да ви служи некое време. Пакет Листа 6 х Вечен Моливи Карактеристики-Материјал : Пластика И графит pетски молив-Боја : Избрани Боја неограничен безмилосен молив-Големина : 15, 50Х1, 00Х1, 00см/6, 09Х0, 39Х0 изготвување вечен моливи. - Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење забавни моливи за деца. - Вечниот молив не е само за професионален сликар или учител, туку е погоден и за студенти по уметност и почетник дрвен молив без мастило. - Материјал од висока класа и фина изработка, цврст и издржлив за време безмилосно пенкало. - Прегледот на моливот удобно се вклопува во вашата рака и ви овозможува да имате непречено искуство со пишување моливи. - Моливот без мастило може да им се даде како добар подарок на вашите пријатели кои сакаат да пишуваат, што ги прави да се чувствуваат среќни скица молив.

Поврзани производи..