• Свеж
G.S Најдобри пинцети за продолжување на трепките - директно и заоблени зашилени пинцети - сет на професионални прецизни пинцети од не'рѓосувачки челик - 2 парчиња - Ср?
zoom_in

G.S Најдобри пинцети за продолжување на трепките - директно и заоблени зашилени пинцети - сет на професионални прецизни пинцети

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Правиот врв е специјално дизајниран за лесно подигнување на повеќе влакна надвор од фиоката Врвот на аголот е совршен за избор на индивидуална камшик или за одвојување на природни трепки на клиентот со цел да се изолира еден природен камшик. Професионално правење : Совршено за избор, изолирање и подигање на трепките. Ситните совети за зашилени го олеснуваат маневрирањето во која било насока или агол. Малата тежина, така што не предизвикува замор на рацете. Прецизно : Работ на секој зашилен пинцет е усогласен за да се обезбеди голем твив секој пат. Прилики мора да има уметник / почетник со камшик. Доволно издржлив за салон за убавина или домашна употреба. Совршен подарок за вашите најблиски убав пар модерни, елегантни пинцети. Исто како и сликата. Правиот врв е специјално дизајниран за лесно подигнување на повеќе влакна надвор од фиоката. Врвот на аголот е совршен за избор на индивидуална камшик или за одвојување на природни трепки на клиентот со цел да се изолира еден природен камшик. Професионално правење : Совршено за избор, изолирање и подигање на трепките. Ситните совети за зашилени го олеснуваат маневрирањето во која било насока или агол. Малата тежина, така што не предизвикува замор на рацете. Прецизно : Работ на секој зашилен пинцет е усогласен за да се обезбеди голем твив секој пат. Прилики мора да има уметник / почетник со камшик. Доволно издржлив за салон за убавина или домашна употреба. Совршен подарок за вашите најблиски убав пар модерни, елегантни пинцети. Исто како и сликата. Карактеристики : ♦ Тип на врв : директно и заоблен. ♦ Одлично за салонот за убавина и индивидуалните екстензии на трепките. Design Дизајн на врвот на не'рѓосувачки челик што е издржлив и лесен за чистење. Заштитните капаци на врвовите се вклучени така што пинцетите никогаш не губат усогласување. ♦ Совршени за професионални екстензии на трепките, овие пинцети овозможуваат најпрецизна примена на дизајни и ленти за трепки, помагаат да се спречат екстензиите на камшик да се држат заедно за време на примената.

Поврзани производи..