• Свеж
Блинг Пинк Кристал Регистарска Табличка Рамка За Жени-Рачно Изработени Сјај Дијамант Автомобил Регистарска Табличка Рамка Капак Носителот-Нерѓосувачки Челик, 2 П?
zoom_in

Блинг Пинк Кристал Регистарска Табличка Рамка За Жени-Рачно Изработени Сјај Дијамант Автомобил Регистарска Табличка Рамка Капак Носителот-Нерѓосувачки

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

?РАМКА ЗА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА КАРЛАЗА БЛИНГ-Универзално вклопување за стандардни регистарски таблички за возила ВО САД и Канада, големина на рамка 12,2"х6, 3" Нема да ги покрива или блокира ознаките за регистрација во сите четири агли. ?ПЕНЛИВИ УКРАСИ ЗА АВТОМОБИЛИ ЗА ЖЕНИ-Сјајни слатки украси за автомобили со рамка за регистарски таблички за жени со рачно изработен квалитет и моден дизајн. Совршен подарок за мажи, жени и девојки. ?РАЧНО ИЗРАБОТЕНА ОБВИВКА ОД ДИЈАМАНТСКА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА СО СЈАЈ-Украсена со повеќе од 1000 парчиња cr СС16 кристални кристали со врвни дијамантски занаети, што го прави вашиот автомобил многу привлечен и блескав на сонце со оваа блескава рамка на регистарската табличка. ?РАМКА ЗА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК-Изработена Од хромирана челична конструкција со висока цврстина со обработка на мелење на рабовите, сигурна и отпорна на ' рѓа, рамката ќе издржи миење автомобили и какви било временски услови. ?ПРЕКРАСЕН РОЗОВ ДРЖАЧ ЗА РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЧКИ-Идеални украси за автомобили, камиони за теренци и комбе. Доаѓа со 2 рамки и за напред и назад, вклучувајќи комплет за капачиња за завртки против кражба и алатки за монтирање. Лесно се инсталира за неколку минути. ?ТОПОЛ ПОТСЕТНИК - ве Молиме измерете ја вашата регистарска табличка за да проверите дали рамката ќе ја блокира горната и долната плоча ако вашата чинија е за следниве Држави : Алабама, Колорадо, Џорџија, Хаваи, Idахо, Кентаки, Минесота, Невада, Северна Дакота, Њујорк, Ново Мексико, Њу Џерси, Њу Хемпшир, Охајо, Оклахома, Орегон, Југ КАРОЛИНА, Висконсин.

Поврзани производи..