• Свеж
Хистрада Електричен Отварач За Конзерви-Без Рачен Отворач За Конзерви Со Остар Раб-Отворач За Конзерви Со Батерија-Лесно Ракување Со Еден Допир Отворач За Конзерв?
zoom_in

Хистрада Електричен Отварач За Конзерви-Без Рачен Отворач За Конзерви Со Остар Раб-Отворач За Конзерви Со Батерија-Лесно Ракување Со Еден Допир

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Електричен Отворач За Конзерви : електричниот отворач за конзерви е лесен за држење и ракување; отворачот за конзерви е исто така најдоброто решение за ослободување на рацете за отворање лименки Рачниот отворач за конзерви мазен раб го отсекува капакот на конзервата само со едноставно притискање на копче. Едноставно поставете го отворот за конзерви електричен на горниот дел од конзервата и допрете го копчето. Автоматските намалувања на отворот за конзерви можат да бидат 360° долж капакот, автоматски запирајќи откако ќе заобиколите круг. Безбеден и Издржлив : овој електричен отворач за тегли е изработен од издржливи, безбедни и цврсти стомачни мускули и нерѓосувачки челик. Отворачот за мазни рабови може лесно да го пресече капакот на конзервата и не остава остри рабови, што го прави сечењето побезбедно од обичниот отворач. Отворачот за конзерви од нерѓосувачки челик е висок по цврстина, отпорност на корозија, лесен за чистење и може да биде во контакт со храна, без токсини, безбедна и здрава. Работи со батерија : електричните отворачи за конзерви се напојуваат со 4a батерии (не се вклучени). Тоа може да биде двојно поголема од моќта на конвенционалните тешки може отворач. Автоматско запирање, удобна и моќна, но наједноставна електрична кујна за отворање конзерви. Страничниот отварач за конзерви работи на лименки со различни големини. Вграден магнет во електрични отворачи за конзерви за кујна за подигнување на капакот. Кога случајно ќе го допрете копчето за стартување, во рок од 5 секунди, отворачот за конзерви што работи со батеријата може автоматски да запре. Удобен и Пренослив : отворачот за конзерви со еден допир е компактен и удобен за употреба. Црвениот отворач за конзерви е отворач за конзерви со погодна големина што може да се вклопи во вашиот џеб ако сакате да понесете отворач за конзерви без раце со вас за да отворите конзерва за ручек или во движење. Но, кога ќе завршите, овој автоматски отворач за тегли може да се чува во вашата кујнска фиока до следниот пат кога ќе ви треба. Совршен За Подарок : Професионалниот рачен отворач за конзерви е идеален гаџет за сите кујни, трпезарии и излети. Отворачот за безжични конзерви со еден допир е пријателски расположен за левак, инвалид и лицето чија рака трпи болка или артритис. Овој електричен отворач за конзерви со мазен раб е најдобриот подарок за почетници како деца и одличен подарок за вашите родители, пријатели, членови на семејството или старешини итн. Овој електричен отворач за конзерви со батерии е задолжителна и практична кујнска алатка за секое семејство. Рачна операција за отворање на конзерви со странично сечење лево мазни страни и на конзервата и на капакот. Овој автоматски отварач за конзерви бесплатно има функција за автоматско исклучување, така што не треба да ја држите алатката додека ја отвора конзервата, само поставете го отворот за тегли електричен на конзервата правилно и притиснете го копчето.

Поврзани производи..